Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

IP камера

Featured Replies

Здравейте, не знам дали е тук мястото, но не открих по-подходящо. Може ли да ми препоръчате някаква IP камера за външен монтаж (да издържа минусови температури). Няма други специални изисквания. Не съм претенциозен към качеството, трябва ми някакъв по-ефтин вариант. Целта е да я пусна онлайн.

Евтин вариант за външен монтаж няма. Цените почват от около 200 евро. Ако искаш да стриймваш онлайн трябва да е от висок клас камери от рода на Axis, Acti, Vivotek. Най добре стават за рая работа Axis но са доста скъпи. Евтините модели пръчки няма да ти свършат работа, освен ако не прежалиш камерата и я монтираш в някоя противовлажна кутия. Между другото има модели на Edimax на цена от около 100 лв. с който можеш да свършиш тая работа но ако стане нещо с нея трябва да я хвърлиш. Има и още един вариант да вземеш бокс Айпи камера която да монтираш в кожух с отопление които струва около 40 лв. Аз имам останали доста камери та ако се спреш на някой вариант мога да ти дам нещо на изгодна цена. Имам бокс камери HikVision ,с 640x480 резолюция и мегапикселови но тях трудно можеш да ги изкараш в интернет без юзер/парола. Имам и други обикновени но са за вътрешен монтаж. P.S Има и още един вариант да си вземеш видеосървър и към него да си включиш каквато искаш камера. Абе ако искаш нещо което да работи нормално, трудно ще ти излезе под 500 лв. или горе долу там някъде

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.