Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли 64 битов Уиндоус ХР?

Featured Replies

Има ли такъв 64-битов ХР. Не ми трябва "Виста", а питам за ХР ? И ако има, можете ли да дадете линк ? 10х предварително ;)

Как да разбера колко битов ми е Windows-а? :nono:

<{POST_SNAPBACK}>

Свали си програмата Everest от ТУК. С нея ще разбереш колко битов ти е процесора. Ако е 32 - значи си с 32битов win, а ако е 64-битов - най-вероятно си с 64битово ХР.

Свали си програмата Everest от ТУК. С нея ще разбереш колко битов ти е процесора. Ако е 32 - значи си с 32битов win, а ако е 64-битов - най-вероятно си с 64битово ХР.

<{POST_SNAPBACK}>

Приятелю, ако е с 64-битов процесор, това не означава, че е с 64-битов ХР. Това е само в случая, ако си е инсталирал 64-битов ХР. На 64-битов процесор може да пуснеш и 95, ама това не прави 95-та 64-битова ОС. :hush:

Десен бутон на My Computer -> Properties. Ako ХР-то e 64 Bits там трябва да го пише. Ако не го пише - значи не е 64-битово ХР. :bye:

Приятелю, ако е с 64-битов процесор, това не означава, че е с 64-битов ХР. Това е само в случая, ако си е инсталирал 64-битов ХР. На 64-битов процесор може да пуснеш и 95, ама това не прави 95-та 64-битова ОС. :)

Десен бутон на My Computer -> Properties. Ako ХР-то e 64 Bits там трябва да го пише. Ако не го пише - значи не е 64-битово ХР. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Е, браво на вас, но как се справихте с кирилизацията ???

FlexType него искам.

Някакви съвети имате ли ??

FlexType него искам.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами огледай се поне в този форум! Тази стикната тема ще ти извади очичките! laugh.gif

Ето и допълнително инфо

Успех! :bye:

• 2 години по-късно...

Здравейте...искам да попитам windows-a ми е x32 битов.... поне така показа everest-a обаче ми показа и това.... набор инструкции - x86, MMX, SSE, SSE2..... та искам да попитам от това ли да съдя, че процесора ми е х86 битов и дали това че уина ми е х32 битов не го кара да забива...защото съм след преинстал и не върви както трябва тая щайга....и задължително ли е ако наистина съм със х86 битов процесор и уина да е х86 битов... БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО... :wub:

хаихаиахаих

х86 = 32-битов набор инструкции

няма х32, има х86, х64 и 32-бит, 64-бит

само да не се притесниш сега

• 8 месеца по-късно...

FlexType него искам.

ами с фонетиката на инженера атанасов

с фонетиката на инженера атанасов

Има ли такъв 64-битов ХР. Не ми трябва "Виста", а питам за ХР ? И ако има, можете ли да дадете линк ? 10х предварително :)

Има. В точния смисъл на понятието това е WindowsХР 64 bit. Той е напълно различен от WindowsХР х64.

Корпоративният WindowsХР х64 е основан на Windows Server 2003, докато WindowsХР 64 bit е някаква проба за 64 битова ОС-ма, която може да бъде подкарана само от машина с Itanium процесор. Развитието на WindowsХР 64 bit спира през 2005г и внимание се насочва към WindowsХР х64, който се движи от процесори:AMD64 Opteron и Athlon 64 на AMD и Intel процесори поддържащи технология EM64T.

ами с фонетиката на инженера атанасов

с фонетиката на инженера атанасов

наистина ли мислиш че човека чака вече повече от три години, някой да му каже как да си кирилизира уиндоуса?!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.