Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп DELL N5110

Featured Replies

Здравейте,

бях дал лаптопа ми на малкия ми братовчед който е сложил някаква игра MU Online. Играта тръгва без никакви проблеми само че след като я пуснел лаптопа започвал много да грее. Достигал до 80 градуса и стоял така постоянно след което той излязъл от играта за да не прегрее лаптопа. Някой може ли да каже защо при толкова стара игра, която няма кой знае какви хардуерни изисквания лаптопа дига толкова висока температура?

Веднага ти казвам откъде е проблема и няма разрешаване: 

Видео карта NVIDIA GeForce GT 525 с 1GB DDR3 собствена памет

Видеокартата грее много. Точно този модел се наложи с големи скандали в Технополис да го сменим с друг модел.

Лаптопа стигаше температура до 72 градуса само от браузване. За игри е немислимо.

• Автор

Ясно! Предполагам причината да ми вдига също високи градуси, когато вляза под Линукс е тази?

Ясно! Предполагам причината да ми вдига също високи градуси, когато вляза под Линукс е тази?

Лошото е, че видеокартата може да държи на температури до 90 градуса. В резултат на което температурата на процесора стига до 70 градуса. При 75 градуса на процесора лаптопа се гаси, за да избегне прегряване. С тази карта имат проблеми и други модели лаптопи, на които е сложена като външна. Може да го рекламираш и да искаш да ти го подменят, защото това е фабричен дефект.

• Автор
Лошото е, че видеокартата може да държи на температури до 90 градуса. В резултат на което температурата на процесора стига до 70 градуса. При 75 градуса на процесора лаптопа се гаси, за да избегне прегряване. С тази карта имат проблеми и други модели лаптопи, на които е сложена като външна. Може да го рекламираш и да искаш да ти го подменят, защото това е фабричен дефект.

Лаптопа е на 1 година и има още 2 гаранция. Предполагам след нужните скандали в магазина ще го сменят. Иначе при мен не е така както ти описваш твоя модел. Процесора ми достига температури от порядъка на 90 градуса (при голямо натоварване естествено). До сега никога не се е гасил сам, само че не мога да разбера защото градусите под windows са едни, а под Linuks доста по високи, при условие че натоварването е едно и също?

Лаптопа е на 1 година и има още 2 гаранция. Предполагам след нужните скандали в магазина ще го сменят. Иначе при мен не е така както ти описваш твоя модел. Процесора ми достига температури от порядъка на 90 градуса (при голямо натоварване естествено). До сега никога не се е гасил сам, само че не мога да разбера защото градусите под windows са едни, а под Linuks доста по високи, при условие че натоварването е едно и също?

Компютъра не е мой, беше на приятел. Въпреки всичко температурите не са нормални за лаптоп.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.