Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп

Featured Replies

Здравейте! Трябва ми лаптоп който ще ползвам за гледане на филми, интернет и счетоводен софтуер. Спряла съм се на тези два модела и ще съм благодарна да ми дадете съвет, кой да избера ASUS K55VD-SX475HМ и ACER V3-571G-33114G75MAII.

1. От технополис и подобни вериги техника не купувайте!
2. ако предположим че бюджета е около 1300 лв. бих Ви препоръчал това: 

http://laptop.bg/laptops-lenovo-Thinkpad_Edge_E530-lenovo_thinkpad_edge_e530_NZQ7MBM_SSD

или това: 

http://laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_withSSD

и двата ще се справят добре с FullHD видео, интернет приложения и счетоводен софтуер. А качеството на изработка и на самсунг и на леново са къде-къде по-добри от на асър или асус...

+1 за Леновото.

А качеството на изработка и на самсунг и на леново са къде-къде по-добри от на асър или асус...

Не съм много съгласен, но както и да е.

Поздрави !

1. От технополис и подобни вериги техника не купувайте!
Защо? Това е лаптоп. Кажи ми с какво се различава лаптоп закупен от Техно... с този от Laptop.bg или Ardes? А и не виждам човека да е казал нещо за покупка от тези магазини... Остави гаранционният сервиз, преживява се. Стига цената да си заслужава.
Не съм много съгласен, но както и да е. Поздрави !
Защо? Самсунг представиха много добра серия лаптопи с матов дисплей, с хубаво охлаждане, тихо и ефективно, а батерията им е най-здравата. След 1000 цикъла запазва над 80% от капацитета си, а отделно държи по около 7 часа нормална работа... Лаптопите им са добре разработени. Имат много агресивна ценова политика, но не за сметка на качеството. И така. Аз бих заложил на Самсунг. Въпроса обаче остава, колко е точно бюджета! Поздрави!
Здравейте! Трябва ми лаптоп който ще ползвам за гледане на филми, интернет и счетоводен софтуер. Спряла съм се на тези два модела и ще съм благодарна да ми дадете съвет, кой да избера ASUS K55VD-SX475HМ и ACER V3-571G-33114G75MAII.

Lenovo

Бягай далече от бюджетните боклуци на самсунг... 

Lenovo

Бягай далече от бюджетните боклуци на самсунг... 

Винаги бих препоръчал Lenovo, HP, Asus, Dell, Acer.

За Самсунг нямам преки наблюдения, и за това не бих го препоръчал.

ПП: Не бих препоръчал Packard Bell. Ужасна изработка - много бързо се прецаква охлаждането им.

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

Защо? Самсунг представиха много добра серия лаптопи с матов дисплей, с хубаво охлаждане, тихо и ефективно, а батерията им е най-здравата. След 1000 цикъла запазва над 80% от капацитета си, а отделно държи по около 7 часа нормална работа... Лаптопите им са добре разработени. Имат много агресивна ценова политика, но не за сметка на качеството. И така. Аз бих заложил на Самсунг. Въпроса обаче остава, колко е точно бюджета! Поздрави!

Те Самсунг верно представиха но нека да мине малко време,че да не започнат да се връщат към сервизите.

За момента привличат с цени ама не се знае- знае ли се :wink12:

Те Самсунг верно представиха но нека да мине малко време,че да не започнат да се връщат към сервизите. За момента привличат с цени ама не се знае- знае ли се :wink12:
Ами вече мина доста време и забелязах, че единствените лаптопи, за които потребителите се връщат, да изкажат мнение във форума, са именно от такива машинки. И всичките до едно са положителни. Ако се разровиш има около 5-6 такива теми, а това е много предвид, че друг път не е имало или са били единични бройки. Това на мен лично ми говори много. Гледах им тестовете, които правят във фабриките, като цяло са много добри. А цената идва от това, че известна част от компонентите Самсунг си ги прави сами. Като за пример моделите със SSD. А те са се доказали като качествени вече. А ако се чака да се види дали ще има дефекти, то ще излезнат нови серии вече. Знаеш, че няма гаранция дали новата ще е толкова добра колкото старата и тн. На хартия и на мнения са чудесни машинки.
  • Автор

Благодаря за съветите,ще се поогледам още една седмица и ще си взема нещо за около 1300 лв. Мисля, че за тази цена ще намеря нещо подходящо.

Не съм много съгласен, но както и да е.

Поздрави !

Това са моите наблюдения... пък и доста хора ги споделят. Не казвам че всички асъри и асуси са калпави. имат и много добри модели. Но щомще се дават 1000+, поне да е нещо наистина което да си заслужава.

Защо? Това е лаптоп. Кажи ми с какво се различава лаптоп закупен от Техно... с този от Laptop.bg или Ardes? А и не виждам човека да е казал нещо за покупка от тези магазини... Остави гаранционният сервиз, преживява се. Стига цената да си заслужава.

Сервизна поддръжка, цени... написах технополис, защото като написах двата модела, които си е избрал автора на темата, първите линкове бяха точно от технополис, което ме наведе на мисълта че ги е гледал там. Аз не съм видял лаптоп, който да е по-евтин в технополис, отколкото в някой специализиран магазин. Освен това, често забелязвам разминавания м/у описаното и реалната конфигурация. Майка ми преди време си купи лаптоп уж с 256 видео памет. Оказа се че видео картата не е с толкова разбира се, но също така се оказа че се разширява само до 128МБ... Вярно е че разликата като производителност е несъществена, но идеята е че подвеждат хората. А какви работи съм чувал от консултаните да не ти разправям...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.