Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми добър телефон до 460лв.

Featured Replies

Arc S is outdated now!

Арк С-а има по-хубав дизайн и дисплей . На негово място него щях да избера заради това. Все пак не може да купи Xperia P без да види какво предлага Arc S.

Знам , че е стар модел.Просто ми харесва по-големият екран и дизайна. Освен това xperia p идва с 2.3.7 ,не с 4.0.4 . А
" P " е се появи едва 5 месеца след арк. http://www.phonearena.bg/phones/compare/Sony-Xperia-P,Sony-Ericsson-Xperia-arc-S/phones/6965,6149 а на P единственото предимство му е двуядрения процесор и това,че е по-нов модел с 5 месеца.

Редактирано от pc_learning (преглед на промените)

Знам , че е стар модел.Просто ми харесва по-големият екран и дизайна. Освен това xperia p идва с 2.3.7 ,не с 4.0.4 .

Освен това Xperia P ще получи 4.1

То няма голяма кирия от него. Все едно. Макар,че няма официален ъпдейт до 4.1 за arc s той пак може да си го инсталира и ползва.

Да изброявам ли разликите? P има NFC, White Magic Display, алуминиев корпус, двуядрен процесор, 1080p, много по-добра камера, ъпгрейд до 4.1 JB, по-добра резолюция и не на последно място много по-добър дизайн като цяло! Е на това ако му се вика няма разлика...

Знам , че е стар модел.Просто ми харесва по-големият екран и дизайна. Освен това xperia p идва с 2.3.7 ,не с 4.0.4 . А
" P " е се появи едва 5 месеца след арк. http://www.phonearena.bg/phones/compare/Sony-Xperia-P,Sony-Ericsson-Xperia-arc-S/phones/6965,6149 а на P единственото предимство му е двуядрения процесор и това,че е по-нов модел с 5 месеца.

Всеки Custom ROM е много по-лош от официалния такъв! Да не говорим, че новите модели на Sony вървят с отключен bootloader!

То няма голяма кирия от него. Все едно. Макар,че няма официален ъпдейт до 4.1 за arc s той пак може да си го инсталира и ползва.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

ARC S има слот за карта памет за разлика от Р,по-добра батерия,по-голям дисплей , батерията може да се заменя с по-добра . А дизайна е въпрос на избор. И има безплатна 8 гб карта в комплекта.

Редактирано от pc_learning (преглед на промените)

И какво като има, ще качваш архиви с филми ли...? Можеш да сложиш само 32GB, като се вземе на предвид, че от тях ще е достъпна само 30, докато в xperia P, получаваш Cloud space, както и usb on the go, като толкова ти трябва памет... В никакъв случай не бих се спрял на телефон, само защото има слот за карта с памет, освен ако другия такъв има по-малко от 16GB вградена. То и Nexus-a нямаше слот за карта, но се купуваше като за последно.

P.S. По-голяма батерия за сметка на процесора, койото е едноядрен и прегрява, а от там и батерията пада по-бързо...батерията е само с 150Mah...повече.

Относно дисплея, това видео слага край на спора

ARC S има слот за карта памет за разлика от Р,по-добра батерия,по-голям дисплей , батерията може да се заменя с по-добра . А дизайна е въпрос на избор. И има безплатна 8 гб карта в комплекта.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

А на телефон който няма можеш. И батерията не може да се смени. Процесора е по-бърз с 600 мхз и това е най-значимото. А разлика в цената също има , арка е по-евтин.

Стига си блещил глупости, че имам чувството как си се "минал" с Arc S и го защитаваш... Не може да се казва на черното бяло. Батерията е сменяема, само че в сервиз.

А на телефон който няма можеш. И батерията не може да се смени. Процесора е по-бърз с 600 мхз и това е най-значимото. А разлика в цената също има , арка е по-евтин.

Не съм се минал. Просто ми харесва как излежда арка + екрана и го защитавам. Автора ще си реши.

Абе да не бъркаш Arc S с Acro S?.... Arc S беше много хубав телефон, но сега има по-добри модели. Няма смисъл да се сравняват.

В такъв случай, недей да подвеждаш хората!

Не го бъркам. Знам,че има по-добри телефони.
  • Автор

Бюджета вече е 500лв. Най-вероятно Xperia P ще е телефона като гледам характеристиките са му доста добри.

И аз да попитам, за до 450лв. нещо с 4,5 инча и нагоре може ли да се намери? Втора употреба, оригинално.

И да попитам какво Ви  е мнението за репликите. Менета ли са? Стават ли за нещо?

И аз да попитам, за до 450лв. нещо с 4,5 инча и нагоре може ли да се намери? Втора употреба, оригинално.

И да попитам какво Ви  е мнението за репликите. Менета ли са? Стават ли за нещо?

До 4,2-3 може да се намери нещо ,но нагоре вече цените са други.Никога не съм ползвал реплика и не знам що за стока са ,но мисля,че не си заслужават.

да, и аз се съмнявам в репликите. ето открих ги в един сайт :http://www.tuzari.net/ какво мислите? за тея пари, май не стават. то ако са боклуци, и 10 лв. не струват. ама... :clown:

А това "Ice Cream Sandwich" какво е?

Редактирано от 67ZZZ (преглед на промените)

да, и аз се съмнявам в репликите. ето открих ги в един сайт :http://www.tuzari.net/ какво мислите? за тея пари, май не стават. то ако са боклуци, и 10 лв. не струват. ама... :clown:

А това "Ice Cream Sandwich" какво е?

Ice Cream Sandwich е наименование на версия на андроид (4.0) след сандвича е Jelly Bean 4.1

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.