Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откриване на банкова сметка

Featured Replies

Значи искам да си открия банкова сметка но не знам какви документи са нужни и колко ще ми струва.Ако някой знае нещо да сподели.

Носиш си личната карта и нейно копие - нищо чудно ако нямаш копие да ти го направят и в банката. И си готов.

• Автор

А иска ли се някаква такса или нещо такова.Че някой хора са ми казват че трябва да внеса поне 20лв.?

А иска ли се някаква такса или нещо такова.Че някой хора са ми казват че трябва да внеса поне 20лв.?
Зависи от условията на банката. По принцип е практика да искат 20 лв, но не такса, а да се внесат в сметката. п.с. Лична карта само. Трябва да имаш 18 години, предполагам това ти е ясно и не ти е проблем. Според вида на сметката има и различни условия, някои имат минимална сума от 5-10 лв, които не можеш да изтеглиш, демек трябва да имам минимум толкова в сметката. Поздрави!

Както казаха вече - банката си е в правото сама да определи дали да внесеш сума за да ти открият сметка, и минималната наличност за обслужването и. Но зависи от банката. Тази с която аз работя например не изисква депозит за откриването.

Както казаха вече - банката си е в правото сама да определи дали да внесеш сума за да ти открият сметка, и минималната наличност за обслужването и. Но зависи от банката. Тази с която аз работя например не изисква депозит за откриването.
Или най-простото: да разучи условията в няколко банки... Има такси за теглене/внасяне, такси месечни за поддържане на сметката, такса за откриване, такса за какво ли не. Някои ги има в едни банки, други ги няма... Хубаво е да помислиш и за какво точно ще се ползва сметката. Ако ще теглиш често: Разплащателна сметка, ако ще теглиш всеки месец: месечен депозит и така. Разучи нещата... Имам Разплащателни сметки в ДСК, Пиреос, УниКредит и ОББ. Най-често ползвам сметката в Пиреос, но не винаги обслужването е на ниво. Моят фаворит е УниКредит, защото имат голяма клонова мрежа, ако искаш дебитна карта имат и много банкомати. ДСК не ги харесвам по личностни причини, но се налага да имам сметка там. п.с. Всичките ми комунални сметки (ток, вода, парно) са вързани към разплащателна сметка и въобще не се занимавам да ходя да плащам. Всеки месец плащането на задълженията ми се осъществява автоматично без да губя и секунда от времето си. Та си прецени каква сметка точно ти трябва, огледай условията. Ако ще внасяш голяма сума пари има вероятност да ти предложат преференциални условия. Не ги приемай!!! По закон всеки депозит ти е гарантиран, дори да фалира банката, но НЕ и договорените извън официалната тарифа на банката. Тук не влизат промоциите, които се правят от време на време. Не, че нямам доверие на Банковият пазар, напротив, в България е доста стабилен, но все пак, това си е един вид защита. И отделно, ако ти предложат застраховка на сметката, поискай условията и ги изчети. В едно 60-70% се оказва само прибиране на пари, но това не значи, че няма и добри оферти. Всичко е в страници сложен текст...

Абсолютно най-точно ще го информират когато влезе в конкретната банка и попита за условията - то това им е и работата на хората там и не хапят.

Освен това се замислих дали не го подвеждам защото имаме известни преференции в банката и е малко по-различно положението.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.