Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой мобилен оператор дава най-добрия интернет за телефон?

Featured Replies

Sony Xperia S, някъде в едни коментари за тоя телефон, четох че много облъчвали(и не уточняват). Не вярвам Японски телефон, 2012г. да е повече вреден от другите такива(от този тип смартфони). Как мислите? Някакъв безмислен коментар ли е?

Нали си уверен, че преди да го пуснат на пазара е минал през всички тестове като модел за да се продава. Тук не забелязваш ли примерно тази вечер колко глупости се публикуваха та да вярваш и на други сайтове и форуми с техните"познавачи на телефони". Коментар по този въпрос при "djaji" Той има няколко модела от фирмата и е в час с материята.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Благодаря, така и предполагах. Просто някакви две мнения просто прочетох, и не им повярвах... 

Редактирано от IGRcx3PsIl (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Подариха ми интернет с 3G модемче от Глобул. Останах с впечатление, че след изразходване на 500-те МБ на максимална скорост не ми намалява скороста, а просто ми забранява да се свържа с 3G мрежата. А на 2G скороста е отврат. Приятел има мобилен нет на м-тел и няма такъв проблем. Там си му ограничават нета, но пак си е през 3G мрежата.

Нашите мили мобилни оператори са много далеч от приличен мобилен интернет да не говорим за качествен. В провинцията  особено по селата предлагат услугата си чрез EDGE мрежа. За каква скорост можем да говорим тук. Дори и без пари да ми го предлагат сега не бих го ползвал. 

• 1 месец по-късно...

аз лично като си взех новия мобилен телефон го съчетах с оферта за мобилен интернет. четох много по темата, а също и поразпитах приятели и накрая си взех от мтел. досега - вече почти половин година мина - не съм имала никакви проблеми с мобилния нет.

най-добре Мтел си вземи. Техният нет е най-бърз и надежден.

най-добре Мтел си вземи. Техният нет е най-бърз и надежден.

Регистриран преди няма и 20 минути, 4 мнения, рекламиращи Мтел....Хайде не, на мене тия, а?

Регистриран преди няма и 20 минути, 4 мнения, рекламиращи Мтел....Хайде не, на мене тия, а?

Момчето, просто си е намерило начин на забавление. Писане на глупости, по форумите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.