Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имали смисъл от домашни тренировки ?

Featured Replies

Здравейте нов сам в форума и бих искал да ви попитам, дали има смисъл от тренировките в къщи,имам два дъмбела по-10кг и една гира 5кг. Тренирам в домашни условия от 3-месеца но няма големи резултати тренирам 4-пъти в седмицата като всяка тренировка трае около 2-часа, дали ще има по добър ефект ако си закупя хранителни добавки с цел покачване на теглото, ето малко инфо за мен: тежа 63-65кг висок сам 170см на 17г, мога да кача актуални снимки на себе си и на тренировъчната ми програма при интерес. ;)

Тренирай си (100% имаш резултат). Не взимай добавки. Силата не е обем на мускулите. Те, сега всички младежи са като напомпани, ама като не вземат добавка са като спукани. И, нямат сила! Само се дуят като гущер в маркуч... Тренирай за здраве и сила. Млад си, килограмите идват с годините.

• 2 седмици по-късно...

Естествено, че има смисъл, но и аз бих те посъветвала да бягаш от химията..

никакви химии!

добре е някой фитнес инструктор (или поне някой добре запознат приятел) да ти изготви програма за тренировките. Освен това ако искаш да качваш на мускулна маса, трябва хранителна диета (най-често протеинова) и да намалиш тренировките да са през ден. 

един ден "помпиш", на следващия възстановяваш със съвсем леки тренировки с минимални тежести например.

(Сигурно има по-запознати от мен, нека и те си изкажат мнението. Корекции се приемат, все пак не съм кой-знае-какъв спец.)

• 2 седмици по-късно...

Според мен е много вероятно да претренираш, много начинаещи го правят. И аз го правех преди. Също така е голяма грешка да гледаш напредналите как тренират и да ги копираш. Тренирай и се опитвай да слушаш тялото си, то ще ти отговори кое как му се отразява и какво му трябва. Трябва да го опознаеш. Аз също от около половин година тренирам само вкъщи със собствено тегло поради много натоварено ежедневие и промяна на приоритетите, докато преди правех по 3 тренировки във фитнеса с тежести и едно кардио от 20-30 минути на седмица. В момента не мога да си го позволя и затова се заниамавам вкъщи както мога и се чуствам страхотно. Разбира се, нямам силата, която имах преди, но целта не ми е голяма сила, а здраве и тонус.

Друг вариант е да започнеш да посещаваш лостове в някое училище. През последните 2-3 години много хора се запалиха по този тип трениране. Успех!

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Тези гири са полезни за потдържане на жизнен тонус. Ако търсиш форма на тялото, ти трябва зала с подходящи уреди и инструктор с програма.

Може да импровизираш в къщи, но ефекта е ужасен. Виждал съм хора с крака като на пиле, а на горе кофа.

Моята работа не е физически натоварваща, гири нямам и така съм се отпуснал, че виждах зора с две кофи вода. Вчера мих колата и се наложи да пренеса 3 кофи вода.

Така че, гирите са полезни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.