Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

бръмчи звука

Featured Replies

значи компа е hp pavilion g6 2220-eu драйвъра за аудиото е изтеглен от сайта им, флаш плеъра е най новата версия, обаче когато слушам музика от тубата и съм в дръг сайт или се ровя усещам бръмкане минимално но се усеща, а когато нещо се натовари повече става все по силно, не мога да го схвана от къде е проблема, пробвах всякакви версии на флаша не се оправя............ драйвъра е само 1 в сайта и съм си с него, какво може да е? не е от колоните пробвах слушалки и други колони и колоните на лаптопа пак го има.......... м?

Ако ползваш Chrome е така, и при мен цепи, на няколко мой приятели също, явно е бъгав самия браузър ако ползваш него, на другите браузъри не е така...

Редактирано от Greak (преглед на промените)

• Автор

МОЗИЛА ............. пробвах и други не е от браузъра проблема........... освен този аудио драйвър в сайта дали може да има и друг? да не би да е от драйвъра, как мога да намеря друг? аз поне не намирам друг освен този в сайта им, уфффффффф

Всички необходими драйвери качени ли са?

Винаги се започва от драйвера за чипсета, и след това останалите.За да нямате проблеми!

Има ли питанки във Диспечера на устройствата?

НЕ абсолютно всичко си е наред......

И това ще рече... (няма въпросителни в диспечера, качени са всички точни драйвери от сайта производител)

С тези лаконични отговори, как смятате да си разрешите проблема.

• Автор

Казвам, че всички драйвъри са сложени, и аз незнам от какво може да е....... там е въпроса? Някакви идеи?

Товариш компа, ти какво очакваш?

Тези флашове товарят предостатъчно процесора.

Не виждам защо трябва да слушаш музики в тубата...

Изтегли си каквито искаш песни и си ги слушай нормално с плеър за музика.

А ние от къде да знаем точно каква е конфигурацията на лаптопа ти?

Знаеш ли колко различни конфигурации може да има този модел?

Редактирано от deathxxx (преглед на промените)

Казвам, че всички драйвъри са сложени, и аз незнам от какво може да е....... там е въпроса? Някакви идеи?

На диспечера имате ли устройствата, които са с въпросителна?

• Автор

Аз съм с уин 8 къде да бръкна я кажете точно и ще кажа какво точно имам? на английски съм

къде се намира това чудо не го откривам

Редактирано от hppppp (преглед на промените)

Аз съм с уин 8 къде да бръкна я кажете точно и ще кажа какво точно имам? на английски съм

Погледнете това или http://www.youtube.com/watch?v=J7PwhYj2qM8, ако горният линк не Ви е полезен.

Диспечера на устройствата = Device Manager.

• Автор

Погледнах всичко е наред, мисля, че проблема идва от аудио драйвъра който е само 1 в сайта им, защото с компа не ми дадоха диск казаха от сайта да изтегля всички драйвъри в моя случай тегля този http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=en&cc=bg&dlc=bg&sw_lang=&product=5319636#N194 обаче мисля, че проблема е в него, та въпроса ми е от къде да изтегля друг аудио драйвър освен този да го махна и да сложа друг, hp pavilion g6 2220-eu марката на лаптопа.

Явно доста хора имат този проблем. Някой от тях са върнали обратно лаптопа. Заради този проблем, и са си взели друг модел.

Ако имате възможност и Вие го направете

В коментарите под

има съвет,как се оправя (със вкл. на 'High Performance. от Power Options):

Start ---> Control Panel. At the top right of control panel there is a search box. Type in 'Power Options'. Select Power Options item and then change your plan to 'High Performance'. Battery life will be reduced.

(нямам представа до колко е ефективен метода)

Но, батерията, лаптопа, ще "държи" по-малко.

Ще трябва, да го намерите във Windows 8.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

И други хора ли имат проблема? Мога ли да го върна? Какво ще рече, че модела е бъгав ли?

Какво общо има батерията със звука?

И други хора ли имат проблема? Мога ли да го върна? Какво ще рече, че модела е бъгав ли?

За връщането, ще трябва да попитате в магазина от който сте го купили.

Модела е явно е проблемен, а не дефектна бройка.

Опитайте с съвета Power Options (опции на захранването), да увеличите на High Performance. Дали ще се оправи проблема.

Трябва да е подобно и за 8-цата:

С друго едва ли ще мога да бъда полезен.

Успех!

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

тествам и ще кажа.

проблема го има отново, върви си добре, обаче на места пръщи..... имам познат от магазина каза ми да го занеса и, ако се установи това от тяхна страна ще ми дадът нов лаптоп по мои избор........ пф бахти гаврата, как може тези ХП да са такива тапанари нямам думи. Никога не си взимайте HP лаптоп!!!!!!!!!

Никога не си взимайте HP лаптоп!

Това, че сте попаднали на лош модел на HP, не значи, че всички техни продукти са такива (не, че ги защитавам). Това се отнася и за другите марки.

Всяка марка има лоши модели и добри такива.

Затова преди да закупите даден продукт, направете едно проучване в Интернет. Тогава има малка вероятност да се "опарите".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.