Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за изготвяне на конфигурация

Featured Replies

В никем също има налични дъна:

http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-FM2A55M-DGS-A55-FCH-FM2

http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-FM2A75M-DGS-BULK-FM2

По-добре А75 чипсет отколкото А55. Вече дали ще е Gigabyte, Asus или AsRock няма особено значение.

Единствено заради USB 3.0 портовете си заслужава, понеже не ми се вярва да ползва диск, който да се възползва от SATA 6 Gb/s, ама понеже така и така са близки по цена, това дъно има и 4 слота за памет, така че Людмил има право, това май си струва повече: ASROCK A75 PRO4-M

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

• Автор

Ето го и крайният вариант, на който се спирам: ASROCK M3N78D Athlon ll X4 750k ADATA 4GB DDR lll 1333 WD 1024 64MB SATA lll Blue Gigabyte GTX 650 TI Cooler Master K280 w 500W Общо 772.63 лв. Някакви съвети преди окончателната поръчка ?..

Редактирано от Наско Атанасов (преглед на промените)

• Автор

Да си смениш дъното, за да можеш да сложиш процесора например ? Оп, това вече наистина добър съвет, Сега ще видя какво мога да измисля ........................................................................... Разглеждам, разглеждам, разглеждам, но почти нищо не разбирам от дъна. Вероятно няма да клоквам и ме смятам след време да сменям процесора и други компоненти , така че ако е възможно ми препоръчайте най-евтиното , което е съвместимо с останалата част :)

Редактирано от Наско Атанасов (преглед на промените)

Интел конфигурация:

ASROCK B75M-DGS BULK 1155 - 1 бр. - 96.55 лв.

G860 3.0GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 112.64 лв.

KIT 2X2GB DDR3 1333 A-DATA - 1 бр. - 36.93 лв.

500GB SEAGATE 7200/6GB/16MB - 1 бр. - 101.29 лв.

SAPPHIRE HD7770 GHZ Edition 1G GD5 - 1 бр. - 213.43 лв.

CM ELITE 430 BLACK EDTN NO PSU - 1 бр. - 87.38 лв.

Corsair 430W Builder Series CX V2 430W - 1 бр. - 90.95 лв.

Обща стойност - 739.18 лв. с ДДС

http://nikem-bg.net/cart/47479p1r45113p1r41307p1r43848p1r47530p1r43523p1r1000578p1rf.html

Мисля, че ти трябва нещо такова.

ЕДИТ: Захранването не е налично май. Сменяй с това:  CM GX LITE 500W

Редактирано от tahumba (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Днес ми пристигна новият компютър. Искам да благодаря на всички взели отношение по темата, посъветли ме да напрая най-добрият избор. Единствено останах разочерован от Скай за отношението към клиентите и за тяхното опростяване По начало към видео картата ми вървят като подаръци в кутията HDMI кабел и преходник от DVI към VGA. Обаче щом пристигна кутията тези неща ги нямаше. След няколко разговоря и отхвърляния от тяхна страна накрая се оправдаха със становището, че просто "такъв ми бил късмета и , че точно в кутията на моята видео карта ги нямало тези неща ". Така след още няколко реплики ми казаха, че случайно им се намирили кабела и преходника и щели да ми ги изпратят безплатно, като доставката ще е за моя сметка !!!!!!! Наистина цените в магазина са добри, но с този цирк, който направиха за един кабел и една букса сериозно ме накарахха да се замисля дали да поръчвам пак от там. Отново благодара на всички .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.