Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво прави този бутон "WPS" ?

Featured Replies

На безжичния ми модем има едно голямо бутонче отпред,на което пише WPS.Натиснах го и диода,на който има знак за wi-fi и свети постоянно в зелен цвят,започна да мига в оранжев цвят.Оправи се,като рестартирах модема.Обадих се на оператора и той с доста висок тон ми каза,да не го пипам това копче.Също така имам и друг въпрос.Стандартния модем си го слагах в stan-by режим,за през нощта когато не ползвам компютъра,но сега като сложиха безжичния няма такова нещо.Отзад има само едно малко палче,на което пише on и off и с него изключвам целия модем.Та въпроса ми е,трябва ли да изключвам целия модем отзад,или да си го оставям така?В смисъл не искам да ми пръска вредни сигнали и докато спя :Д

На безжичния ми модем има едно голямо бутонче отпред,на което пише WPS.Натиснах го и диода,на който има знак за wi-fi и свети постоянно в зелен цвят,започна да мига в оранжев цвят.Оправи се,като рестартирах модема.Обадих се на оператора и той с доста висок тон ми каза,да не го пипам това копче.Също така имам и друг въпрос.Стандартния модем си го слагах в stan-by режим,за през нощта когато не ползвам компютъра,но сега като сложиха безжичния няма такова нещо.Отзад има само едно малко палче,на което пише on и off и с него изключвам целия модем.Та въпроса ми е,трябва ли да изключвам целия модем отзад,или да си го оставям така?В смисъл не искам да ми пръска вредни сигнали и докато спя :Д

Бутона е за улеснена настройка на безжичната мрежа при клиента. И по-добре не го натискайте, има уязвимости в протокола

А за  излъчването - достатъчно ниски са и не мисля че трябва да се притеснявате

• Автор
Бутона е за улеснена настройка на безжичната мрежа при клиента. И по-добре не го натискайте, има уязвимости в протокола

А за  излъчването - достатъчно ниски са и не мисля че трябва да се притеснявате

Добре а на колко сантиметра от стената трябва да е разположен?Понеже няма антени по модема,и си седи на 10 сантиметра от стената до мене на бюрото,нали не е проблем това?То и не може да е по-далече,защото е вързан с Lan кабел за компютъра.Иначе Wi-Fi сигнала и на 10 метра от къщата го лови лаптопа.

Добре а на колко сантиметра от стената трябва да е разположен?Понеже няма антени по модема,и си седи на 10 сантиметра от стената до мене на бюрото,нали не е проблем това?То и не може да е по-далече,защото е вързан с Lan кабел за компютъра.Иначе Wi-Fi сигнала и на 10 метра от къщата го лови лаптопа.

Антената се намира вътре в модема( или рутера). Хубаво е устройството да е разположено да място където ще може да се охлажда и да се пази от физически повреди ( имал съм случаи, когато модема или рутера са на пода, събират прах и мръсотия и постоянно се ритат).

• Автор
Антената се намира вътре в модема( или рутера). Хубаво е устройството да е разположено да място където ще може да се охлажда и да се пази от физически повреди ( имал съм случаи, когато модема или рутера са на пода, събират прах и мръсотия и постоянно се ритат).

Добре благодаря за отговорите.Та значи да ни го изключвам за през нощта?Да не вземе за прегрее?А нали не съм прецакал нещо,като съм натиснал WPS бутончето?Защото то мигаше постоянно и при повторно натискане не реагираше,само с рестарт се оправи.

Добре благодаря за отговорите.Та значи да ни го изключвам за през нощта?Да не вземе за прегрее?А нали не съм прецакал нещо,като съм натиснал WPS бутончето?Защото то мигаше постоянно и при повторно натискане не реагираше,само с рестарт се оправи.

Не, не се е прецакало нищо от натискането. А за загряването - зависи, пуснете го сутрин и го пипнете вече след като е работил цял ден. Ще е топъл колкото ако стои през нощта

• Автор
Не, не се е прецакало нищо от натискането. А за загряването - зависи, пуснете го сутрин и го пипнете вече след като е работил цял ден. Ще е топъл колкото ако стои през нощта

Демек няма проблем да си е включен 24/7

Демек няма проблем да си е включен 24/7

Направен е да работи. Моят си е 24/7. Не се притеснявай толкова, гледай на теб да ти е удобно

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.