Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми код за сайт да показва инфо за посетителя

Featured Replies

Някои може ли да ми даде подобен код за сайт да показва тази информация на посетителите. Ако може  да е на бг

Публикувано изображение

• Автор

Да такова но ако може със някакъв по хубав изглед да е картинката 

Ключът към щастието отново се крие в PHP. Тук на твое внимание е REMOTE_ADDR. Това се счита за най-акуратния начин да върнеш IP адреса на потребителя. Що се касае PHP де. Нещо такова, първобитно:

<?phpif(isset($_SERVER["REMOTE_ADDR"]) ) {   $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];echo 'Your IP Address is ' . $ip;}?>
Някакъв хитрец може и да използва прокси, но ти бъди умен и бутни if и elseif. Примерно:
if(!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){   $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];}elseif(!empty($_SERVER['REMOTE_ADDR'])){   $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
Нищо сложно, въпрос на ориентация. Гледам, че има показано и използвания браузър и използваната ОС. За браузъра и ОС можеш да използваш HTTP_USER_AGENT, а само за браузъра - get_browser() функцията, която профитата, а и аз, не препоръчват. Остава да вкараш HTML и да стилизираш със CSS.     успех   Редакция: Извинете, не видях, че това е в Java раздела. :ph34r:

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

• Автор

Нищо не разбирам от тези кодове ако може да го дадеш готов или да го сваля от някъде като този от първият ти пост 

Аааа, аз от Java не разбирам хич! С PHP, HTML/CSS бих бил малко по-съгласен, ама и в този случай нямам, ни време, ни желание, ни мотивация да пиша всичко.

Ако абсолютно нищо не знаеш, намери си готов код някъде, може би плъгин или нещо в този дух. Там със сигурност кодът ще е и много по-качествен от моя.

успех

• Автор

Аз това имах предвид някои да даде готов код като този които ти даде в първият ти пост

• Автор

Няма готов код на тази страница която ми даде както е на линка които даде пича от 2 рия пост 

Няма готов код на тази страница която ми даде както е на линка които даде пича от 2 рия пост 

Как да няма код, я се разрови из линковете. И се научи да задаваш въпроси, остави CS намира и се захвани с нещо сериозно

• Автор

Рових и пак не можах да го намеря този код 

• Автор

Това го видях но като го копирам и го сложа не се получава и помислих че не е това което ми трябва

Това го видях но като го копирам и го сложа не се получава и помислих че не е това което ми трябва

А аплета сложен ли е? Джавата в броузера разрешена ли е?

• Автор

Явно е било от джавата сега ще я оправям мерси за помощта capnemo

• Автор

Още не сега ще го мъча

Един съвет от добро сърце - Да сложиш чалга радио в форум за half life не е една от най-добрите и умните идеи дори и да може да се спира. Лично аз бих затворил браузъра си на момента като след това сигурно ще трябва да ходя да ми леят куршум.

Поздрави!

Редактирано от Syrex (преглед на промените)

• Автор

:)  Не мога да преправя кода за да се пуска друго радио че не знам как

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

• Автор

Променял съм го но не е само това че пак си стартира същото радио.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.