Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за по-старичка конфигурация

Featured Replies

eй ти офертата here

• 3 седмици по-късно...

Здравеите,имам видео карта nvidia 9800gt и едно дъно WinFast-6150M2MA.Въпроса ми е дали тази видео карта може да се сложи на тожа дъно или трябва да търся друго дъно? Ако не може дайте пример за някое дъно  което да го поддържа? Имам рам памет ддр2.Благодаря предварително!!

Редактирано от ijbehov (преглед на промените)

Здравеите,имам видео карта nvidia 9800gt и едно дъно WinFast-6150M2MA.Въпроса ми е дали тази видео карта може да се сложи на тожа дъно или трябва да търся друго дъно? Ако не може дайте пример за някое дъно  което да го поддържа? Имам рам памет ддр2.Благодаря предварително!!

Ще стане , но кажи ни с какво захранване смяташ да захранваш видеото , че да не стане някоя беля !

Мисля че може, но внимавай със захранването :)

Ако си с много платки рам или с по-тежък процесор или с 2 и повече харддиска това захранване може да здаде багажа, особенно ако е на неизвестна фирма и е на 5+ години  :ohmy:  Публикувай цялата конфигурация -атлоните за този сокет са от 35 до 125 вата :)

Картата е сложих, ама се чудя какъв процесор мога да сложа. Ето конфигурацията. Само незнам какво ми е дъното точно!Този процесор мога ли да го сложа http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%20X2%206000%2B%20-%20ADV6000IAA5DO%20%28ADV6000DOBOX%29.html ?

post-278524-0-70194600-1360090667_thumb.

Редактирано от ijbehov (преглед на промените)

Картата е сложих, ама се чудя какъв процесор мога да сложа. Ето конфигурацията. Само незнам какво ми е дъното точно!Този процесор мога ли да го сложа http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%20X2%206000%2B%20-%20ADV6000IAA5DO%20%28ADV6000DOBOX%29.html ?

Този процесор, няма да стане, просто е различен сокет! Процесорите, които ще ти станат трябва да са сокет 939.  Цъкни тук и маркирай Socket 939 и 1mb примерно, ако искаш да имаш повечко кеш памет!

Редактирано от a4ko1984 (преглед на промените)

Това ми е дъното http://motherboards.thingsfinder.com/foxconn/6150m2ma-krs2h/ ,защо тогава пише че може да се сложат Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron .А процесора който посочих е Athlon 64 X2.

Ако това Ви е дъното, процесора ще стане и ще е супер!

Това ми е дъното http://motherboards.thingsfinder.com/foxconn/6150m2ma-krs2h/ ,защо тогава пише че може да се сложат Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron .А процесора който посочих е Athlon 64 X2.

Списък на процесорите, които поддържа дъното - тук.

Всичко под 6000+ е напълно излишно и слабо.

Поздрави !

Сега остава и да намериш такъв процесор, без да ти одерат кожата за него, че са доста дефицитни и е един от топ процесорите на Athlon 64 X2.

Редактирано от a4ko1984 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.