Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на Kingsoft на китайски?

Featured Replies

Здравейте! Направих грешката да си инсталирам последния KMPlayer и заедно с него ми се инсталираха няколко допълнителни програми на Китайски език, повечето успях да ги деинсталирам с изключение на Kingsoft... Не мога да го намеря никъде в папката с програми, както и използвам Your Uninstaller Pro - и там го няма, но същевременно го има инсталиран и стартиран като процес...

Въпроса е как да я махна тази досадна програма? Има ли някакъв туул подобен на Kavremover, но за Kingsoft?

Благодаря!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Имаме абсолютно същият проблем като колегата, но с тази разлика, че софтуера е с наименование Youdao.

Ужасно изнервяща програмка, която на всеки файл, до който се приближи мишката показва някакво прозорче на китайски. Не може да се деинсталира от Контролният панел, а YourUninstaller не го намира изобщо като инсталирана програма. Търсих из Гугъл, но не намерих нищо за програмата или проблема. :)

• Автор

Аз намерих решение. Намерих въпросната Youdao папка и я изтрих и взе, че изчезна и контекстното меню на програмата.

Имаме абсолютно същият проблем като колегата, но с тази разлика, че софтуера е с наименование Youdao.

Ужасно изнервяща програмка, която на всеки файл, до който се приближи мишката показва някакво прозорче на китайски. Не може да се деинсталира от Контролният панел, а YourUninstaller не го намира изобщо като инсталирана програма. Търсих из Гугъл, но не намерих нищо за програмата или проблема. :)

Здравейте! Направих грешката да си инсталирам последния KMPlayer и заедно с него ми се инсталираха няколко допълнителни програми на Китайски език, повечето успях да ги деинсталирам с изключение на Kingsoft... Не мога да го намеря никъде в папката с програми, както и използвам Your Uninstaller Pro - и там го няма, но същевременно го има инсталиран и стартиран като процес...

Въпроса е как да я махна тази досадна програма? Има ли някакъв туул подобен на Kavremover, но за Kingsoft?

Благодаря!

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1696

Това е кингсофт.

А това, което имаш ти е някой досаден вирус.

• Автор

Дрън-дрън... Точно Kingsoft имах и то на Китайски! Как разбрах ли? Ами иконата беше 1:1, както и Китайския интерфейс на програмата. Имам KIS 2013 легален и няма как да съм имал вирус - щеше да го засече!

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1696

Това е кингсофт.

А това, което имаш ти е някой досаден вирус.

Дрън-дрън... Точно Kingsoft имах и то на Китайски! Как разбрах ли? Ами иконата беше 1:1, както и Китайския интерфейс на програмата. Имам KIS 2013 легален и няма как да съм имал вирус - щеше да го засече!

Извинявай че се намесих и успех.

• Автор

Не е проблем, напротив - благодаря ти!

Просто знам, кога едно нещо може да е вирус и кога не. Не си ме разбрал.;-)

Извинявай че се намесих и успех.

Не е проблем, напротив - благодаря ти!

Просто знам, кога едно нещо може да е вирус и кога не. Не си ме разбрал.;-)

Явно не те разбира никой, защото никой не иска да ти пише.

Да се държиш лошо, когато се опитват да ти помогнат е добра стратегия. Вероятно...

Ако е истинската антивир програма - влез в сейф мод и ще може да я деинсталираш.

• Автор

Ми не... просто повечето си нямат на идея как да помогнат в случая, защото няма много информация в нета - важното в случая е, че се оправих!

И как разбра че съм ядосан, не мога да разбера... В случая когато не знаете - по-добре не пишете, че по този начин излиза, че Вие се заяждате... Говоря за първия Ви отговор в темата.

Явно не те разбира никой, защото никой не иска да ти пише.

Да се държиш лошо, когато се опитват да ти помогнат е добра стратегия. Вероятно...

Ако е истинската антивир програма - влез в сейф мод и ще може да я деинсталираш.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Ми не... просто повечето си нямат на идея как да помогнат в случая, защото няма много информация в нета - важното в случая е, че се оправих!

И как разбра че съм ядосан, не мога да разбера... В случая когато не знаете - по-добре не пишете, че по този начин излиза, че Вие се заяждате... Говоря за първия Ви отговор в темата.

Както казах - моля да ме извините, че се намесих. Няма да се повтори

• Автор

Нещо на тънкообиден го раздавате без причина...

Както казах - моля да ме извините, че се намесих. Няма да се повтори

• 4 месеца по-късно...

Как се влиза в Safe mode и после какво се прави?

Да, но като пусна Uninstall ми показва други програми и инсталира PC Doctor, а на китайски нищо не се разбира и не знам коя програма за какво е, а по-рано не беше така, тръгваше деинсталирането,рестартираше лаптопа и след това си пак си остава.

Да, но като пусна Uninstall ми показва други програми и инсталира PC Doctor, а на китайски нищо не се разбира и не знам коя програма за какво е, а по-рано не беше така, тръгваше деинсталирането,рестартираше лаптопа и след това си пак си остава.

По памет пиша, защото го правих веднъж на едно XP:

Изтегляш и инсталираш отгоре английската версия на Kingsoft Free Antivirus, като повреме на инсталация ще ти изкочи съобщение, че версията е различна или че е по-стара, съгласяваш се и продължаваш. След успешна инсталация ще попита за рестарт - правиш рестарт. След рестарта деинсталираш от Control Panel -> Add or Remove Programs или Programs and Features. След успешна деинсталация ще трябва да се рестартира отново, да направиш един Search на папки Youdao и да премахнеш резултатите. Накрая почистваш с инструмента - KingSoft CleanUp Tool

Успех! :)

Редактирано от angel* (преглед на промените)

А ще махне ли  и китайския, на Windows XP съм?

А ще махне ли  и китайския, на Windows XP съм?

Те инструкциите са точно за китайския Kingsoft, който липсва в Add or Remove Programs, но иначе е инсталиран. :)

Затова отгоре инсталираме английския и после деинсталираме, за да махнем и двата.

А след това Kingsoft

По памет пиша, защото го правих веднъж на едно XP:

Изтегляш и инсталираш отгоре английската версия на Kingsoft Free Antivirus, като повреме на инсталация ще ти изкочи съобщение, че версията е различна или че е по-стара, съгласяваш се и продължаваш. След успешна инсталация ще попита за рестарт - правиш рестарт. След рестарта деинсталираш от Control Panel -> Add or Remove Programs или Programs and Features. След успешна деинсталация ще трябва да се рестартира отново, да направиш един Search на папки Youdao и да премахнеш резултатите. Накрая почистваш с инструмента - KingSoft CleanUp Tool

Успех! :)

А след това и KingSoft CleanUp Tool ли трябва да инсталирам?

И на мен ми се бяха инсталирали тия чудесий и аз ги делнах нормално през контрол панела, накрая делнах и кмп плеара и си сложих по-стара версия, щото новата е БОЗА!

Мерси! Деинсталирах Английската версия, но китайската остана и папката shoujizhushou, после пуснах Kingsoft PC Tools, премахна въпросната папка, но остана в Start menu с иконите, които са неразпознати и тях мога ли просто да ги изтрия? Поне си оправих началната страница да е Google, което преди това беше невъзможно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Мерси! Деинсталирах Английската версия, но китайската остана и папката shoujizhushou, после пуснах Kingsoft PC Tools, премахна въпросната папка, но остана в Start menu с иконите, които са неразпознати и тях мога ли просто да ги изтрия? Поне си оправих началната страница да е Google, което преди това беше невъзможно.

Да, може от менюто Start да изтриеш Kingsoft.

А какво е положението в C:Program Files? Стартира ли се с уиндоус? Има ли икона долу в дясно до часовника?

В Program files папката беше празна и я изтрих и тя няма как да се стартира, в Add/remove program също не я засича, явно просто е останала като празни икони.

В Program files папката беше празна и я изтрих и тя няма как да се стартира, в Add/remove program също не я засича, явно просто е останала като празни икони.

Звучи добре, но да направим една проверка:

1. Изтегли Autoruns и го запази на работния плот.

2. Разархивирай и стартирай autoruns.exe

3. Изчакай програмата да зареди пълния списък и

от Options -> Filter Options... сложи отметки на Hide Microsoft entries и Verify code signatures.

4. От File -> Save ...запази AutoRuns.arn

5. Качи файла в DOX.bg или някъде другаде и дай линк за изтегляне.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.