Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за игри?Lenovo Y580 с i5

Featured Replies

Здравейте,в техномаркет в момента върви промоция на Lenovo Y580 http://www.technomarket.bg/products/09126336/lenovo-ideapad-y580ah-59358491 !!!                        

Искам да попитам за мнение,дали този лаптоп ще ми върши работа за игри от всякакъв клас,въпреки,че е с i5!Струва ми се добра конфигурация особено заради дисплея и видиокартата. 

Забравих да отбележа,че не мога да дам повече от 1500,въпреки,че за възможностите ми и това е много!!!

Здрасти,хубаво си се насочил към Lenovo-то,ако може още 100лв. да откъснеш това наистина си заслужава.. http://www.lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=2DEBE055A4888F5CC2257AFF00529E9A

Intel Core i7-3630QM  NVIDIA GeForce GT650M 2GB  Видях,че си дал краен бюджет,но когато си приготвил толкова пари.. Успех с покупката   :wink12: 

• Автор

Да,съгласен съм,че с този процесор е много по-добре,но първо че е по- скъп(не особено голям проблем),рам паметта е 4г(което не знам дали е достатъчно) и не е fullhd(което не ме притеснява много)!Не мога да преценя :D

Редактирано от ruirana (преглед на промените)

Не само процесора е по-добър, но и видеото също(не съм сигурен),което за теб е фактор нали ще го ползваш за игри. Нека по-знаещите да споделят,защото и аз съм на вие с лаптопи-те. И един съвет Колега пазарувай от специализиран магазин,защото си имат и сервизи не после да чакаш с месеци,ако стане нещо. Поне така по-прочетох ..  

А не е ли по-добре за тези пари да си вземете настолна конфигурация?

Има няколко теми в които е обяснено защо лаптопите НЕ стават за игри!

А не е ли по-добре за тези пари да си вземете настолна конфигурация? Има няколко теми в които е обяснено защо лаптопите НЕ стават за игри!

Конкретното Леново ще понесе гейминг. Е, не сериозен де. Има хубаво видео, има добър процесор и прилично охлаждане. Естествено трябва да му се следят температурите и да не се прекалява с натискането. Ест, че настолен е в пъти по-добре! Но тук автора трябва да си прецени какво иска...

От месец и половина съм с Lenovo Y580,само че модела със Intel Core i7-3630QM  NVIDIA GeForce GT650M 2GB,който ти препоръчва и nistel_87.Мисля,че е добър избор в този ценови клас и дори варианта със CORE™ I5 ще ти върши чудесна работа.Лаптопа е с добро охлаждане.което е от голямо значение  за този хардуер.Успех !

• Автор

Не мога да си взема настолен компютър,защото съм студвнт и пътувам постоянно.Според вас кой от двата лаптопа си заслужава повече:посочения от мен или от колегата след мен.И достатъчно ли е 4гб рам?

Редактирано от ruirana (преглед на промените)

Не мога да си взема настолен компютър,защото съм студвнт и пътувам постоянно.Според вас кой от двата лаптопа си заслужава повече:посочения от мен или от колегата след мен.И достатъчно ли е 4гб рам?

Все още е достатъчно. А както е казал Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече!" Това вече трябва да отговори на въпроса ти. Ако се увлечем в бюджета, то по тая логика дай да не е със 100, ами със 150 лв тогоре, така и повече РАМ ще се вземе. Ами ако сложим още 50 лв? Леле, чудеса! Дай твърда сума, която не подлежи на коментар и вече в нея ще се мисли...
  • Автор

Мисълта ми е,че посочените от мен и от колегата лаптопи са на еднакви цени,т.к ще ползвам 5% отстъпка от сайта на lenovo,т.е цената не се променя.В такава насока ми беше въпроса,кой бихте ми препоръчали.А след 2-3 месеца ще отделя пари да добавя още 4гб рам ако е вторият.И от толкова голямо значение ли е дали ще е fullhd или hd

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.