Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От аудиокасета към CD

Featured Replies

Здрвейте,

Попаднаха ми две касети (все още се срещат такива динозавърски формати), и бих искал да ги прехвърля на компютъра и да ги запиша на диск. Мисълта ми е дали може да се направи в домашни условия или трябва да си го занеса на човек :)

Поздрави !

Трябва към звуковата карта да вкараш дека, после да запишеш с програма звуковия файл, и след това на диск във формат какъвто искаш.... Никога не съм го правил..., не ми се е налагало... Но, това трябва да е пътя.

• Автор

Трябва към звуковата карта да вкараш дека, после да запишеш с програма звуковия файл, и след това на диск във формат какъвто искаш.... Никога не съм го правил..., не ми се е налагало... Но, това трябва да е пътя.

IGRcx3PsIl благодаря ви за отговора, тъй като това не ми е много силна част малко по-подробно ще може ли ?

По подробно - свързваш изхода на уредбата/касетофона с входа audio in на звуковата карта.

Пускаш програмата sound recorder вградена в windows и пускаш уредбата/касетофона да свири.

Записания дълъг файл (цялата касета) нарязваш на песни или спираш уредбата и записа след всяка песен.

По-конкретно като кажеш с какво разполагаш, а именно?

1. марка, модел на уредбата, снимка на изходите и

2. марка, модел на звуковата карта и снимка на входовете

3. операционна система

• Автор

По подробно - свързваш изхода на уредбата/касетофона с входа audio in на звуковата карта.

Пускаш програмата sound recorder вградена в windows и пускаш уредбата/касетофона да свири.

Записания дълъг файл (цялата касета) нарязваш на песни или спираш уредбата и записа след всяка песен.

По-конкретно като кажеш с какво разполагаш, а именно?

1. марка, модел на уредбата, снимка на изходите и

2. марка, модел на звуковата карта и снимка на входовете

3. операционна система

Много благодаря и на вас :)

След като вържеш дека към PC-то - по описаният от колегите начин - използвай програмата Sony Sound Forge за сваляне и обработката за звука.

Тя има големи възможности и филтри с които можеш да направиш чудеса и е най-добрата за подобен род дейност.

Преди това виж ТУК дали ги няма вече извадени тези записи, че да не си играеш излишно. 

Успех!

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

• Автор

След като вържеш дека към PC-то - по описаният от колегите начин - използвай програмата Sony Sound Forge за сваляне и обработката за звука.

Тя има големи възможности и филтри с които можеш да направиш чудеса и е най-добрата за подобен род дейност.

Преди това виж ТУК дали ги няма вече извадени тези записи, че да не си играеш излишно. 

Успех!

Благодаря ви за отговора. Ще пробвам. Касетите са на португалски и се съмнявам да ги има в сайта, но все пка благодаря на отзовалите се.

П.П Считам темата за приключена :)

Преди да приключиш черпи отзовалите се колеги с по един Капитан Морган!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.