Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За подарък на момиче !

Featured Replies

Ама ти честно вярваш ли го това дето го пишеш че в такава обстановка ще се разминат със секса ?

Момче, което търси мнения по форуми как да изненада приятелката си с нещо хубаво и т.н. определено съм сигурен, че не го прави заради секса.

А и факта, че са заедно две години ме кара да мисля, че със секса са на Ти отдавна.

Ако не са, значи се пазят за сватбата и още по-добре.

Да, пич.

Колкото и да ти е чудно има все още хора (и момчета и момичета), които не правят разни работи заради единия секс.

Секса е нещо прекрасно, но не е всичко.

пп. Това ми е последния спамерски пост и спирам с локумите, както и да ти отговарям на въпроси, извън темата на момчето.

• Автор

Ако момето не е ходила там, сигурно ще й остане спомен за цял живот.

Не, във Италия не сме били.. Мисля, че вече знам какво ще направя. Току що погледнах и самолетните билети за 2ма.. Мисля, че ще ми се получат нещата :)

Не, във Италия не сме били.. Мисля, че вече знам какво ще направя. Току що погледнах и самолетните билети за 2ма.. Мисля, че ще ми се получат нещата :)

Ами освен да ви пожелаем успех с екскурзията, и после да разкажеш как е било там(без подробностите де... ;) ), друго не остана.

Успех и приятно изкарване :)

• Автор

Благодаря ви момчета, ориентирахте ме в доста добра насока :)  ПП. Относно момчето с изказването за " секса " .. Аз искам да изненадам приателката си .. смея да кажа, че нашите взаимоотношения са много рядки както и връзката ми. ( няма да уточнявам ) Проблеми със секса никога не сме има ли и да една такава вечер може да мине и без това .. Сексът не най-важното нещо в 1 връзка още повече ако се случва често :Д .. Така, че...

Аз винаги така процедирам- нещо мръснишко като вибратори, белезници, камшици, бельо... Зависи мацката колкио е разкрепостена, разбира се, не искам да ме мисли за ненормален.. Това взех последно Публикувано изображение

Ама гледайте да уцелите размера, че и това ми се е случвало и никак не беше приятно..

Аз винаги така процедирам- нещо мръснишко като вибратори, белезници, камшици, бельо... Зависи мацката колкио е разкрепостена, разбира се, не искам да ме мисли за ненормален.. Това взех последно Публикувано изображение

Ама гледайте да уцелите размера, че и това ми се е случвало и никак не беше приятно..

Предлагате на непълнолетни хора такива неща?Вие с всичкия си ли сте?

Бих предложил почивка..Франция например,но нямате години.Иначе почивка в някой ски курорт.Нея познавам добре като тебе..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.