Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп - Lenovo Ideapad Z500 или

Featured Replies

Здравейте,

налага ми се да си купувам нов лаптоп и съм в дилема между два варианта на един и същ модел- Lenovo IdeadPad Z500.

единият е ето този - http://ardes.bg/laptop/Lenovo+IdeaPad+Z500-47956

а другият е същият модел но с разлика в следните параметри:

Процесор: Pentium B980

РАМ памет: 6 GB

и струва 870 лева с подарък слушалки :)

Разликата в цените е 300 лева. Въпроса ми е струва ли си да дам 300 лева за този с повечето рам и по- добрият процесор :)

Лаптопът главно ще се използва за работа (Microsoft Office), интернет и мултимедия.

В Ардес има и конфигурация с i5, но тя отива вече към 1300 лева, което смятам е много.

Моля за Вашите коментари!

Благодаря Ви!

Ако категорично сте решили да е леново Z500 можете спокойно от тези двата да вземете по-евтиния. 

Иначе за тия пари може да се намери и по-добра конфигурация.

като например този:

Samsung+NP300E5X-A05BG

така или иначе няма да го ползвате за игри, така че вграденото видео ще е предостатъчно. 

• Автор

Здравейте,

лаптопа го намерих в prodavalnik. Това което ме притеснява е, че гаранцията е на неизвестен човек, клойто явно го е взел на лизинг и няма да плаща вноските и го продават, чрез друга фирма (идва с фактура от фирмата). Според вас в такъв случай Германос, могат ли да го изискат от мен, тъй като устройството е на лизинг, тоест би следвало да се води собственост на Германос докато не се изплати лизинга или греша? Много ме притеснява това нещо. Офертата е страхотна, но риск дали има не мога да преценя.

Поздрави,

Здравейте,

лаптопа го намерих в prodavalnik. Това което ме притеснява е, че гаранцията е на неизвестен човек, клойто явно го е взел на лизинг и няма да плаща вноските и го продават, чрез друга фирма (идва с фактура от фирмата). Според вас в такъв случай Германос, могат ли да го изискат от мен, тъй като устройството е на лизинг, тоест би следвало да се води собственост на Германос докато не се изплати лизинга или греша? Много ме притеснява това нещо. Офертата е страхотна, но риск дали има не мога да преценя.

Поздрави,

Кажи с какви пари разполагаш и ще можем да ти препоръчаме нещо конкретно.

Аз не бих рискувал с подобно у-во, защото ако се прецака, после не може да му се търси гаранция, въпреки че е "ново". В момента има доста добри компютърчета втора употреба за по 400-500лв...

• Автор

Искам да изясня, че аз реално гаранция имам. Едната която ми предлагат е от Германос ( която е на друго име само, на някой който го е взел на лизинг и няма да го изплаща) , другата гаранция може да ми е от магазина, който работи с няколко сервиза в града.

Чудя се , дали поради причината, че този който е подписал договора не си плаща вноските и започват да го търсят, освен парите от него ще си търсят и машината къде е.

Благодаря Ви!

Поздрави,

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.