Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с фирма Ивентим БГ

Featured Replies

Става въпрос за фирма ИВЕНТИМ БГ. Знаете я - най-голямата онлайн фирма в България за продажба на билети за музикални и всякакви други представления и концерти.

Аз лично съм много изненадан от липсата на комуникация с тях. На 19.02.2013 г. чрез техния сайт си закупих билети за бенефиса на Йордан Йовчев. Понеже не съм от София избрах опцията за получаване на билетите по куриер. Странното е, че цената, която трябваше да заплатя беше различна от тази, която наистина трябва да е. Вярно, разликата е един лев, но се чувствам ощетен. Проблемът идва от там, че по никакъв начин не може да се направи връзка с някой от фирмата. На техния сайт има телефон за връзка, който за трети ден или постоянно дава заето или въобще никой не вдига. Исках просто да се свържа с тях и да разбера на какво се дължи разликата в цената, но така и не успявам. Смятам, че така е изключително некоректно и занапред ще направя възможно да не ползвам техните услуги.

Това го видях, но му нямам никакво доверие. Все пак пратих запитване. Ще видим ...

Аз това имах в предвид. Прати и запитване. Може да е станал някакъв проблем. Но няма да се изненадам ако са те излъгали. То това в БГ е порочна практика вече.

• Автор

Аз това имах в предвид. Прати и запитване. Може да е станал някакъв проблем. Но няма да се изненадам ако са те излъгали. То това в БГ е порочна практика вече.

Като /ако/ изпратят отговор ще го сложа тук за информация.

Дали не плащаш някакъв наложен платеж или подобно?!?

• Автор

Дали не плащаш някакъв наложен платеж или подобно?!?

Тя цялата пратка е с наложен платеж. Тоест плащам на куриера при доставката, но цената на билетите и таксата на куриера са уговорени и аз съм ги приел като такива. Получава се: цена на билетите + куриерска услуга + 1 лв. допълнително за нещо си ...

Току-що говорих със служителка на Евентим, която така и не се представи. Както и да е. Беше ми обяснено, че допълнителната такса от 1 лв. е за това, че пратката е за провинцията. Обявените куриерски цени важели за София, а към тях се прибавял 1 лв. ако пратката е за провинцията. Подобно нещо не намерих като обяснение на страницата, но да речем, че приемам обяснението. peace

Тя цялата пратка е с наложен платеж. Тоест плащам на куриера при доставката, но цената на билетите и таксата на куриера са уговорени и аз съм ги приел като такива. Получава се: цена на билетите + куриерска услуга + 1 лв. допълнително за нещо си ...

Току-що говорих със служителка на Евентим, която така и не се представи. Както и да е. Беше ми обяснено, че допълнителната такса от 1 лв. е за това, че пратката е за провинцията. Обявените куриерски цени важели за София, а към тях се прибавял 1 лв. ако пратката е за провинцията. Подобно нещо не намерих като обяснение на страницата, но да речем, че приемам обяснението. peace

Софийска му работа... що да опишат хубаво и подробно докъде колко е доставката... те тия от провинцията не са хора...за какво да се мъчат...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.