Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте , взех си телевизор 47 инча преди няколко дена , имам един 32 инчов и един обикновен ! На телевизия скат съм , но мойте "мамени убавци" от скат ни сложиха приемници на 32 инчовия (който има САМ модул) телевизор и обикновения , вместо да сложат САМ модул на 32 инчовия.Та сега новия , който ще е за друга стая на мястото на обикновения ще е закачен на стената и няма как този грозен приемник +1 дистанционно да висят.Сега тези от скат ми искат 50 лв. да ми подменян устройството за САМ модул... (а отначало , когато ми прекарваха телевизията , цифровото устройство и САМ модула са безплатни , но аз не знаех за тези модули и ни набутаха много ясно) .Гледах в интернет за такива модули и те започват от +50/60 лв. , но са някакви разкодирващи и темп-подобни.Та питам се няма ли някой съвсем обикновен , който да не разкодирва , просто да играе като слот за картата само ??? Просто искам да махна този приемник (който няма къде да сложа) и това допълнително дистанционно... апък не ми се дават 50 лв.

пп: Намерих тука по 10/15 лв. втора ръка: Сам Модул 1 , Сам Модул 2 . Или ще станат тези ? и тези от 2-рия линк не са ли някакви по-малки ?

Телевизора ти има CI слот , а не КАМ а във модула слагаш картата на оператора с която разкодираш програмите .

IRDETO CAM - :no-no: Едва дали някой работи с такива вече . Другите - не се знае , може а и най вероятно са стара версия и ще имаш проблеми .

Аз съм брал ядове с един конакс със стар фирм - не разкодираше всички канали и то точно канал който най гледам .

Най добре е да си купиш от оператора , та и да има някаква несъвместимост , да ти го сменят или върнат парите :D

50 лева е добра цена - преди бяха по 100 https://www.technopolis.bg/b2c/details/16307/P11090901/PCMCI-CARD-CONAX-CAM-%5E%5E

• Автор

Телевизора ти има CI слот , а не КАМ а във модула слагаш картата на оператора с която разкодираш програмите .

IRDETO CAM - :no-no: Едва дали някой работи с такива вече . Другите - не се знае , може а и най вероятно са стара версия и ще имаш проблеми .

Аз съм брал ядове с един конакс със стар фирм - не разкодираше всички канали и то точно канал който най гледам .

Най добре е да си купиш от оператора , та и да има някаква несъвместимост , да ти го сменят или върнат парите :D

50 лева е добра цена - преди бяха по 100 https://www.technopolis.bg/b2c/details/16307/P11090901/PCMCI-CARD-CONAX-CAM-%5E%5E

Всъщност знам ,че е CI слот , но някъде пише "САМ" затова... иначе след като сложа тази карта в телевизора , ще има ли този кабел , който се включва сега във устройството - тоест този от който идва сигнала на телевизията (от стълба)

Кабела от кабелната направо в ТВ , сканираш цифровите канали DVB-C и това е . Няма устройство от оператор и втора вафла .

ПП във слота се слага КАМ и във него е картата , не зная за скат но мсат имат вече и модули които са без карта .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Кабела от кабелната направо в ТВ , сканираш цифровите канали DVB-C и това е . Няма устройство от оператор и втора вафла .

ПП във слота се слага КАМ и във него е картата , не зная за скат но мсат имат вече и модули които са без карта .

те сигурно няма да имат ... :Д те са сторомодни , но в нашият град няма друг... булсатком , но не ги искам... Уш Близу ще идват ,но да видим

На близу не се радвай ;) виж колко табели съм накичил - да се пазят хората :)

На твое място ако трябваше да купувам модул - ще го взема от оператора или от някой градски за да съм сигурен че работи .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

На близу не се радвай ;) виж колко табели съм накичил - да се пазят хората :)

и аз това гледах току що :D ... Ама ме е яд,че тия бунаци от СКАТ не ме питаха или искам карта или такова устройство (при ново прекарване на цифрова са безплатни устройствата) ами направо ми лепнаха такива устройства...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.