Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си за лаптоп?

Featured Replies

Ами понеже не съм на ти с лаптопите пиша тук и очаквам да ми отговорите, и да ,направих си специално регистрация за да чуя мнението на потребителите. Проблемът е там ,че не живея в най-богатото семейство а може да се каже ,че живеем спокойно и не можем да си позволим постоянна и скъпа поправка или най-скъпия и надежден лаптоп и това най-вероятно ще е последното ПиСи което ще имам затова трябва според мен да е надеждно.Родителите ми са съгласни да ми вземат каквъвто и да е в бюджет максумум 2000-2300 но това аз си го решавам и ако примерно си го повредя на 1-вата година няма да плащат масивни суми за поправка/ново ПиСи. Въпроси: 1.Какви рискове и недостатъци крие един лаптоп (щети от прегряване,стапяне,повреда,скъпа поправка и т.н.)? 2.Ако има SSD и на него си запиша избраната от мен игра която предполага че ще натовари лаптопа , то ссд-то ще загрее ли? 3.Ако си купя лаптоп и към него си купя ССД което се свързва към него чрез усб порта, на него мога ли да си записвам игри и от там да ги играя и ще загрява ли по малко самият лаптоп ако направя така докато играя играта от колкото ако я запиша на хард диска който е във лаптопа? 4.Бихте ли ми препоръчали лаптоп до 2000 лв. и малко по нагоре който е за мощна игра.(Оглеждах и установих ,че на леново У500 е най-изгодния и най-мощния вариант но все пак питам) 5.Проблемно ли ще е за леновото ако имам примерно 4-5 таб-а отворени от които един ютуб , и играя цс + пуснати програми като антивирусна , скайп и съм със една видео карта и 2-ри вентилатор в ултрабей-а?(При пуснат лаптоп със зарядно свързано към контакт) 6.Проблем ли ще е за лаптопа ако на ден играя по 1-2 часа игри изискващи много ресурси ( Батълфийлд 3,ТЕРА,Трайбс Асенд,Планетсайд 2 ) на ултра настройки? 7.Заслужава ли си да си купя лаптоп за да заместя десктоп ПиСи който е мощен колкото леново У500 и да го ползвам за постоянна употреба заради екрана и портативноста ? (Исках лаптоп главно защото не мисля да оставам във българия и все пак да мога да си взема мощния лаптоп със мене пък дори и да не ходя в чужбина ами някъде другаде) 8.Какво може да му стане всъщност на лаптоп ако внимавам с него и не го удрям/изпускам/заливам и колко ще ми струва поправката? 9.Колко ще ми струва поправката ако го чукна и нещо стане с монитора или харда частите се разместят или нещо се повреди като цяло вътре в машината? 10.Мога ли да разчитам на леновото за сериозен гейминг за доста дълго време и да го ползвам за главен компютър или изобщо като цяло какъвто и да е лаптоп? Благодаря ви за времето което можеби сте си отделили за да ми обърнете внимание. Ако някой въпрос е странно/неграмотно написан просто напишете и ще се опитам да го пренапиша.  

Личи си, че искаш да го ползваш за игри и то тежки и всякакви нови. Ще тормозиш машината и ще хвърлиш доста луди пари за поправка и накрая ще ти писне. Ти си прецени дали ще го носиш някъде?

Недостатъка на всички лаптопи е охлаждане и затова не са подходящи за игри. Още по-малко за постоянен "гейминг".

Недостатъка на всички лаптопи е охлаждане

Е, има и с хубаво охлаждане ;) Но са цифра пара :D Подкрепям. Лаптопите не са за игри, не и без сериозна инвестиция от порядъка на 2000 лв.

Аз бих ти препоръчал да си купиш един настолен компютър за игри и с останалите пари си вземи един таблет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.