Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

NTFS флашка

Featured Replies

Здравейте,

имам 32 GB флаш памет и я ползвам предимно за телевизора да гледам HD филми, предавания и клипове, но за HD филмите идва проблема, че трябва да я форматирам в NTFS формат - до тук добре, но имам въпрос дали NTFS формата е добре за флашка смисъл има ли някакви отрицателни влияния върху паметта - скъсяване на живота и такива. 

Просто за 32 GB флашка ако не е NTFS не виждам как ще стане да си качвам видео клипове от 5 до 15 GB. Защото масово гледам, че пускат Full HD филми на телевизорите си с флашка, а ако не е NTFS няма как, но никога не съм забелязал да казват дали е полезно да е NTFS. Понеже формата в който я купих беше FAT32, но те всички май така се произвеждат вече.

Здравейте,

имам 32 GB флаш памет и я ползвам предимно за телевизора да гледам HD филми, предавания и клипове, но за HD филмите идва проблема, че трябва да я форматирам в NTFS формат - до тук добре, но имам въпрос дали NTFS формата е добре за флашка смисъл има ли някакви отрицателни влияния върху паметта - скъсяване на живота и такива. 

Просто за 32 GB флашка ако не е NTFS не виждам как ще стане да си качвам видео клипове от 5 до 15 GB. Защото масово гледам, че пускат Full HD филми на телевизорите си с флашка, а ако не е NTFS няма как, но никога не съм забелязал да казват дали е полезно да е NTFS. Понеже формата в който я купих беше FAT32, но те всички май така се произвеждат вече.

В общия случай операциите по писане са повече, но ако записвате и изтривате по няколко файла на ден ще издържи поне година-две

• Автор

То хубаво качвам големи файлове като е форматирана на NTFS, но като се качва яко забива всичко. Например почвам да качвам Full HD концерт - 8 GB и качва 200/300 мб и забива за 30-40 секунди и не мърда и компютъра дори не може да извършва никакви операции. Ако цъкна да се отвори браузъра ще се отвори чак като продължи прехвърлянето, иначе мишка всичко се движи, може се цъка по иконите, но защо така се получава. При Fat32 го няма това, но не мога да качвам големи файлове там.

Това е флашката:

Публикувано изображение

Редактирано от sonaki (преглед на промените)

Аз се чудя на хора като автора че са дали камара пари за ТВ а няма примерно около сто лева да си купи диск и изобщо да не се занимава с флашки и подобни боклуци които освен за прехвърляне на малко информация , за друго нищо не стават :no-no:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.