Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на смартфон Samsung

Featured Replies

Здравейте,

Бих искал да прочета вашите мнения относно дилемата ми - кой телефон да избера: Galaxy S2, Galaxy S3 mini или Galaxy Nexus 3

За момента клоня към S3 mini основно заради:
+ една идея по-компактния му размер
+ около 100+ лв. по-ниска цена
+ по-съвременен Android
- основен минус на S3 mini за мен е липсата на Gorilla Glass стъкло

П.С. игри на телефона си няма да играя, затова най-мощния процесор не е водещо условие тук.

Предварително благодаря за вашите мнения!

Правилно се клониш . И аз така бих избрал с3 е много по-добър и удобен . Но само samsung ли искаш . И телефона задъжително трябва ли да е Android , защото ако не е аз мога да ти дам други добри телефони , но все пак трябва да ми кажеж и към колко пари се клониш

Самсунг са отлични телефони. Но, имат проблем с обмяна на данни с компютъра. А, така и така ще ти се наложи дори и само за снимките... Имат на официалния сайт, една мноооого бъгава програма за пренос на данни с ЮСБ-кабел. Това им е проблема. Аз харесвам и Сони Експирия S, Галаксито С2(те са на по-прилични цени, -но и по-стари модели). Е, ако искаш нещо яко и имаш финансовата възможност, вземи С3, или изчакай 2013г. моделите.... Така пък ще имаш много як и актуален телефон години напред. 

Предишният ми телефон беше Самсунг и наистина имах проблем със свързването му с компютъра, особено след като си инсталирах Уин7. Голяма мъка беше, и доста изнервящо. Ако ти трябва добър смартфон с компактен размер и на сравнително ниска цена, мога да ти предложа http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2689/sony-xperia-miro това. От 2 месеца съм с него и съм много доволен.

Sony според мене са пълни боклуци . Братовчеда има . На скоро имаше проблем със инсталирването на данни , според мене не ти трябва sony пък и цената няма да те радва . Моят във Момента е Nokia Lumia 800 но той е Windows Phone :) Но не мисля , че ще ти хареса цената

Имам S III mini от 2 месеца и мога да ти кажа, че не съжалявам. Няма значение, че не е с Горила глас. Все пак не е предназначен за екстремни условия. Компактен е и идеално пасва в ръката. Колебаех се между него и големия му брат, но накрая взех малкия, защото онова чудо ми е супер неудобно-трябва да му се купува едва ли не и дамска чанта за носене ;).

НО, има си и минуси..... 

наблюдавам известно забавяне при отваряне на контактите.

Пищялките не са от най-качествените=понякога, когато говориш започва да се чува едно много високочестотно и тихо пищене (дано да е дефект само при мен).

Не много добър звук при слушане на музика.

Бързо падане на батерията - ако ползваш нет, ще ти се наложи да го зареждаш всеки ден.

Иначе телефона си заслужава, приятен на пипане, лек и удобен, без ръбове, гладък като сапунче :)

Имам и IPhone 3GS, който е с подобен дизайн, но със значително по-малък и по-лош екран, но пък софтуерно се държи по-добре и има по-хубав звук.

Не съм имал проблеми със синхронизацията между компа и самсунга досега. Не ми е забивал ОС-а, изтезавам го постоянно с какво ли не-държи. Като резолюция е 480/800пикс-колкото и S II, но пък е с по-малък екран от него и стои по-добре.

Има опция телефона да те гледа :) -тоест следи те и не си гаси екрана докато го гледаш.

Съвет: ако ще взимаш минито, си вземи по-хубави usb кабели и зарядно.

http://dice.bg/samsung-travel-charger-eta-u90e-zahranvane-za-samsung-mobilni-ustroistva-s-microusb-bql-item10802

Редактирано от Vladov (преглед на промените)

Самсунг са отлични телефони. Но, имат проблем с обмяна на данни с компютъра. А, така и така ще ти се наложи дори и само за снимките... Имат на официалния сайт, една мноооого бъгава програма за пренос на данни с ЮСБ-кабел. Това им е проблема.. 

Предишният ми телефон беше Самсунг и наистина имах проблем със свързването му с компютъра, особено след като си инсталирах Уин7. Голяма мъка беше, и доста изнервящо.

Странна работа.

Само аз ли не съм имал проблем със Самсунг и обмена на данни ?

Много добри телефони са, даже бих казал повече от надеждни !

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

Взимай S2, страхотен телефон е.

П.П.: Относно обменна на данни, повечето ми приятели имат самсунг и някои им се получва същия проблем, а при други всичко е ок.

То това е само според теб!

Sony според мене са пълни боклуци . Братовчеда има . На скоро имаше проблем със инсталирването на данни , според мене не ти трябва sony пък и цената няма да те радва . Моят във Момента е Nokia Lumia 800 но той е Windows Phone :) Но не мисля , че ще ти хареса цената

Много ги мислиш тези цени. :) Nokia Lumia 800 е 400лв., а Samsung Galaxy S2 е 590лв.

Да предпочетеш S2 пред Galaxy Nexus е глупаво, особено след като Nexus-а е по-евтин. 

Освен това получаваш 720p екран и поддръжка от Google.

• Автор

А не трябва ли да ме притеснява наличието на новия Нексус 4 модел и съответно възможността от Google  съвсем скоро, имайки предвид, че посочения модел им е на 2 години, да му спрат поддръжката?

Редактирано от ethanhuntt (преглед на промените)

Добър въпрос.

А не трябва ли да ме притеснява наличието на новия Нексус 4 модел и съответно възможността от Google  съвсем скоро, имайки предвид, че посочения модел им е на 2 години, да му спрат поддръжката?

Странна работа.

Само аз ли не съм имал проблем със Самсунг и обмена на данни ?

Много добри телефони са, даже бих казал повече от надеждни !

Вярно колеги разкажете повече за проблема и аз съм със Самсунг и нямам никакви проблеми. Да не говоря, че след като си купиш смарфон се предполага, че ще има интернет - на моят му тегля всичко директно от него в къщи на WiFi правя 2-3-4 Mb/s скорост на сваляне, което си е доста бърза, а може и повече да постига защото като посоча песен да сваля, се сваля за 1-2 секунди. ;) Започнете да си използвате "смартфоните" по предназначение, това ме подсеща за масовата покупка на DSLR и ползването му на автоматичен режим, направо се смея като го видя това, хайде късмет с покупката. Ако питаш мен ако мислиш S2 да вземеш, по - добре S Advance, защото е по - нов като модел и е същите характеристики ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.