Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за лаптоп за около 1200 лв.

Featured Replies

Привет,

Бих желал да си изкажете мнението относно следните 4 лаптопа:

Lenovo ThinkPad Edge E530

Lenovo IdeaPad Z500

Lenovo Ideapad G580

Acer Aspire V3-571G-53214G50Maii 6GB

Кой според вас си заслужава повече и защо?  :)

Редактирано от kook (преглед на промените)

Ти по-добре кажи за какво ще го ползваш... И колко е бюджета, че тук виждам от 1099 до 1199 лв...

• Автор

За браузване, гледане на филми и от време на време за игри (но не много тежки като Crysis 3 например, а нещо от сорта на Black Ops). Лично смятам, че Acer-a и ThinkPad Edge-a са с най-добри параметри за тези пари. 

Относно бюджета - да не превишава 1200-1250 лв.

Acer-a изглежда най-добре като конфигурация, но винаги съм бил скептичен към марката...

това също не е лошо: Toshiba+Satellite+L850-1JX

а ако не държиш особено на игрите, този Самсунг също може би ще ти е интересен.

• Автор

Тошибата наистина е добра (За тази марка съм чувал предимно добри отзиви). Самсунга го изключвам като вариант, заради вграденото видео на Интел. Относно марката АCER - в момента имам лаптоп ACER ASPIRE и мога да кажа, че съм доволен откъм дизайн и качество. Друг е върпосът, че видеото му е Интел, което е проблем при подкарването на болшинството от игрите от 2010 год. насам. Не съм маниак на тема компютърни игри и не държа непременно да играя най-новите и най-тежки игри. Пък и трябва да се взима предвид разбира се, че лаптопите не са за игри, защото прегряват, но все пак е готино и някоя игра да се пуска от време на време. 

Благодаря за предложенията. Чакам още мнения.   :rolleyes::)

Здравейте! И аз точно като колегата си търся лаптоп до 1200лв. и реших да пиша тук, а не да отварям нова тема. Освен бюджета, другото важно условие е да има сравнително добра видеокарта, защото ще се ползва за работа с blender и 3Ds MAX за създаване на анимации, за играене на по-новите игри и гледане на филми. Винаги съм страдал от към видеокарти до сега и направо ми е нещо като комплекс, така че сега ще се допитам до вашето мнение. Очаквам предложения и благодаря предварително! :bye1:

Здравейте! И аз точно като колегата си търся лаптоп до 1200лв. и реших да пиша тук, а не да отварям нова тема. Освен бюджета, другото важно условие е да има сравнително добра видеокарта, защото ще се ползва за работа с blender и 3Ds MAX за създаване на анимации, за играене на по-новите игри и гледане на филми. Винаги съм страдал от към видеокарти до сега и направо ми е нещо като комплекс, така че сега ще се допитам до вашето мнение. Очаквам предложения и благодаря предварително! :bye1:

Нормално е при лаптопите видеокартите да са по-слаби. Хубавите лаптопи с мощни видеокарти започват от 2000лв. нагоре...

Разгледай предложенията по-горе.

И аз разглеждах същите предложения. Един приятел ми предложи Dell Inspiron 3521 - http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_3521-dell_inspiron_3521  Видео картата е доста по-добра от тези на посочените модели, процесорът е по-слаб, но все пак отново i5, а и от пестеливите от към енергия и държал по-ниски температури. Някакво мнение?

• Автор

И аз разглеждах същите предложения. Един приятел ми предложи Dell Inspiron 3521 - http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_3521-dell_inspiron_3521  Видео картата е доста по-добра от тези на посочените модели, процесорът е по-слаб, но все пак отново i5, а и от пестеливите от към енергия и държал по-ниски температури. Някакво мнение?

За DELL съм чувал страхотни неща, но точно за моделите Inspiron казват, че не са много много качествени. Относно видео картата не съм съвсем убеден, че е "доста по-добра" от Nvidia GeForce GT 640M или пък дори 635M  :fly2:

Играете ли игри на  тия лаптопи с тия изсиквания ще ги стопите  за норматив . Както казаха лаптопите за игри  не струват по 1500 лева а поне 2500  и са предвидени за подобно натоварване. За другите цели  стават всичките модели в темата.

Dell-a като конфигурация не е лош. Но с оглед на последния делл инспирон, който отварях, не бих препоръчал инспирон, докато не видя накой наистина качествено направен.

Dell-a като конфигурация не е лош. Но с оглед на последния делл инспирон, който отварях, не бих препоръчал инспирон, докато не видя накой наистина качествено направен.

Защо точно не би го препоръчал? Материалите ли са кофти?

Защо точно не би го препоръчал? Материалите ли са кофти?

кофти материали, кофти сглобка... беше се счупила пласмасата около едната панта. Отвратителен за разглабяне. Прегряваше. Охлаждането беше кофти направено. За да стигнеш до харда, трябва да разсфасоваш лаптопа до все, да извадиш дънната платка, да я обърнеш ида го окриеш поставен от другата ѝ страна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.