Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с LCD Монитор

Featured Replies

Мисля,че имам проблем с монитора. Четох из чочо Гугъл за този проблем.Едни казват,че го имат други,че го нямат и така не разбрах дали е нормално или не това нещо. Проблемът е следния: Когато монитора ми работи около 1-2 часа  той започва да се нагрява. Не е толкова топъл,но си е топличък. Ако си доближа ръката обаче горе точно под пластмасата там едва ли не е по - топъл и от видео картата ми която показва,че е на 50 градуса. Та въпроса ми е това нормално ли е или не да топли така? От скоро съм с такъв монитор.

Редактирано от Иван Александров (преглед на промените)

Доста се чудих за заглавие и заради това написах просто LCD Monitor,но сега малко го пооправих.

И "Монитор" на кирилица :) Нормално е да нагрява, въпроса е да не е много. Този, на когото съм в момента, също нагрява и се усеща като си сложиш ръката.
  • Автор

И "Монитор" на кирилица :) Нормално е да нагрява, въпроса е да не е много. Този, на когото съм в момента, също нагрява и се усеща като си сложиш ръката.

Ясно ми е,че всеки монитор нагрява,но до каква степен. Както казах доста нагрява особено отгоре точно под пластмасата. Видеото когато го бутна ми се струва,че е по - студено от монитора. PS: Ето пуснат е от няма и час и вече отгоре почна да загрява и като казвам загрява значи си е бая топличко,а в долната част е студена

Редактирано от Иван Александров (преглед на промените)

Ясно ми е,че всеки монитор нагрява,но до каква степен. Както казах доста нагрява особено отгоре точно под пластмасата. Видеото когато го бутна ми се струва,че е по - студено от монитора. PS: Ето пуснат е от няма и час и вече отгоре почна да загрява и като казвам загрява значи си е бая топличко,а в долната част е студена

Не е нормално ако е над 50C температурата по корпуса. 

• Автор

Не е нормално ако е над 50C температурата по корпуса. 

Не съм сигурен какво имаш в предвид под корпуса,но самият ДИСПЛЕЙ ако искате екран го наречете се нагрява. Не мога да определя точно до каква темература е нагрян,но едва ли има 50C

Не съм сигурен какво имаш в предвид под корпуса,но самият ДИСПЛЕЙ ако искате екран го наречете се нагрява. Не мога да определя точно до каква темература е нагрян,но едва ли има 50C

Имам предвид външно по монитора, не самия дисплей. Казваш че е по топъл от видеото, което е на 50C ...това не е нормално. Все пак можеше да кажеш точния модел на монитора.

• Автор

Имам предвид външно по монитора, не самия дисплей. Казваш че е по топъл от видеото, което е на 50C ...това не е нормално. Все пак можеше да кажеш точния модел на монитора.

Samsung SyncMasterT190 резолюция 1440х900 Едва ли е по - горещ от видеото,но образно казано.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.