Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри ( няколко съвета )

Featured Replies

Честито,със здраве да си го ползваш!

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Автор

Обещаните снимки :)

Започваме с новия дом на старата конфигурация 

Публикувано изображение

Кабели , кабели и пак кабели 

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Браво :) Със здраве да си я ползваш или по-точно да си ги ползваш :) Абе само немога да разбера , каква е тази "боксува круша" над монитора на thermaltake :D

Браво :) Със здраве да си я ползваш или по-точно да си ги ползваш :) Абе само немога да разбера , каква е тази "боксува круша" над монитора на thermaltake :D

И аз тва се чудех :D

• Автор

И аз тва се чудех :D

Това е надуваем чук . Набавих го когато поръчах MousePad-а на Thermaltake . Готино е :)

Честито дълго време и безаварийно да си ги ползваш :) Бюрото ти е добро ;) , ако може да ми пратиш линк от къде си го поръчал :)

• Автор

Честито дълго време и безаварийно да си ги ползваш :) Бюрото ти е добро ;) , ако може да ми пратиш линк от къде си го поръчал

Здравей , бюрото сигурно е единственото което не съм пазарил по интернет . Купих си го преди около година от Практикер , струваше около 100 лв вече не помня точно .

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте , мисля че няма смисъл от нова тема , по скоро ще задам въпроса си тук . Попаднах на този тест в който се оказа че Noctua NH-D14 бие Corsair H100i не само с по-ниските температури , но и с по-ниското ниво на шум . Въпроса е дали височките ми памети ще съжителстват с "мъничкия" Noctua . 

изглежда се е справил . Или
в началото на клипчето .

Направих 3 снимки :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от naTpuoT (преглед на промените)

Ще си може да се монтира този охладител понеже виждам, че паметите не са разположени както би следвало слот 1 (празен), слот 2 (използва се) и т.н. Тъй че не би трябвало да има проблем, ако има вентилатора може да се регулира! На гледно как изглежда:
Публикувано изображение

Поздрави и Лека вечер!

• Автор

Мерси за бързия отговор , това ще ми е охладителя реших :)

Някой може ли да познае какъв е модела на дънната платка от снимката на Мастърплей . Все пак да видя форм-фактора му и разстоянието между сокета и слотовете за рам ...

П.С. В книжката на дъното пишеше че това е оптималния Dual Channel , добре че си взех 2х8 GB и за в бъдеще няма да се притеснявам :)

Редактирано от naTpuoT (преглед на промените)

Мерси за бързия отговор , това ще ми е охладителя реших :)

Някой може ли да познае какъв е модела на дънната платка от снимката на Мастърплей . Все пак да видя форм-фактора му и разстоянието между сокета и слотовете за рам ...

П.С. В книжката на дъното пишеше че това е оптималния Dual Channel , добре че си взех 2х8 GB и за в бъдеще няма да се притеснявам :)

На старата барака  PC#2 от подписа съм с ноктуа няма никакъв проблем с vengeance мрдънал съм предния вентилатор с по-малко от половин см нагоре :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.