Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за дънна платка

Featured Replies

Здравейте, тепърва започвам да навлизам и да се интересувам повече за компютрите като цяло не само като основна информация. Имам от 2 години вече Dell xps 430 с процесор intel е5500 2.8 GHz

известно ви е че е сравнително слаб, върши работа но за година напред може би не повече, забелязах че повечето от вас са със i5 2500 ако не се лъжа. Бихте ли ме ориентирали каква дънна платка трябва да взема и с какъв процесор да я вържа и разбира се до какви пари. Захранването е 550w. Очаквам идните дни да сложа Sapphire hd 7770, но мисля че е време и на процесора а с него и дъното. 

550 Вата е много общо казано.Марка модел?На мен и i3 ми стига,на други G860. ;)

Публикувано изображение

Имах предвид това: http://4.bp.blogspot.com/_JQ-3vPMtKgs/TKmvfkVd8DI/AAAAAAAAJOs/T7KGTjEU4Bg/s0/DELL+XPS+430+024.jpg

Виж например как е закрепен дискът долу. Не че не би му се намерило място и другаде (отпред гледам има място за втори), но може да се окаже, че това е най-малкият проблем.

Въпреки, че дъното уж е ATX стандарт, друго дъно може да не стане.

А другото: аз лично не бих развалил такава конфигурация. Марковото си е марково.

Публикувано изображение

Дамс,това си е ВТХ дъно.

• Автор

Благодаря за отговорите. Друг вариант е да сменя процесора бихте ли ми препоръчали някой като ъпгрeйд за около 250 лева.

Редактирано от Izxod (преглед на промените)

Благодаря за отговорите. Друг вариант е да сменя процесора бихте ли ми препоръчали някой като ъпграйд за около 250 лева.

Мисля, че някой Core 2 Quad от Q9xxx серията е най-доброто, което можеш да сложиш, но го търси на старо и за максимум 100-150 лева да кажем - такъв процесор не си струва да купиш нов, вероятно няма и да го намериш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.