Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да накарам едно PC да си мисли, че е друго...

Featured Replies

Така, малко странен въпрос, но ще съм ви много благодарен, ако можете да ми помогнете с нещо. 

Идеята ми е да свържа два или повече компютъра към един сървър, който да е определено PC. Така и ако на някой от другите компютри се сложи да речем флашка, или CD/DVD-ROM, сървъра да си мисли, че диска е сложен в него. Възможно ли е по някакъв такъв начин да се излъже сървъра и да се направи през интернет. Защото единия ми компютър е във Варна, а сървъра ще е в София. През TEAMVIEWER е възможно да проверявам какво става на другото PC, но мога ли да го накарам да си мисли, че e другия компютър.

Надявам се да сте ме разбрали горе долу... И ще съм ви благодарен за помощта

И аз да питам нещо ?! Как ти ще разбереш , че аз ям вафла ?!

Пак се започват хакерски простотии. Сървъра си е сървър. Ако не искаш някой да ползва определени неща просто ги забраняваш с политики. По ме съмнява, че ти искаш да заобиколиш вече наложени такива от администратор.

• Автор

Еми теоритично ако те виждам, ще разбера ... затова е и моя въпрос възможно ли е или не, на теория звучи възможно. И това е отговора ми и на твоя въпрос въпреки, че се опитваш да бъдеш ироничен :)

Пак се започват хакерски простотии. Сървъра си е сървър. Ако не искаш някой да ползва определени неща просто ги забраняваш с политики. По ме съмнява, че ти искаш да заобиколиш вече наложени такива от администратор.

Ето, обяснявам какво точно трябва да стане, или поне ми се иска да стане. :) Имам един hardware, който се състои от две части, които са свързани по отделно към PC-то нямат връзка една с друга. Едното е четец другото е нещо като програматор. Идеята ми е програматора да е вързан примерно в София, а пък четеца да е във Варна... и да се прави връзката между двете. Наистина не съм много вещ в тази сфера, но затова се обърнах към вас с молба за помощ :)

Хардуерните донгъли за защита са направени да не могат да се клонират или поне така разправят ;)

Изпадаш с едни пари и става работата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.