Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скин на Windows 7 за XP

Featured Replies

Въпроса ми е ако си сложа скин на Windows 7 на XP-то ми, ще товари ли много, и евентуално как да го махна?

5-10 минути се чудех къде да публикувам темата, извинявам се ако съм я публикувал на грешното място.

Въпроса ми е ако си сложа скин на Windows 7 на XP-то ми, ще товари ли много, и евентуално как да го махна?

5-10 минути се чудех къде да публикувам темата, извинявам се ако съм я публикувал на грешното място.

Не го правете. До сега освен оплаквания от подобни програми не съм чел

Е от какъв зор ще си слагаш скинове? Ти ще работиш ли на този компютър или ще го слагаш на изложба? Естествено, че ще товари, особено ако пък и компютъра е по-стар. Освен това после почти винаги има проблеми с премахването на скиновете.

Е от какъв зор ще си слагаш скинове? Ти ще работиш ли на този компютър или ще го слагаш на изложба? Естествено, че ще товари, особено ако пък и компютъра е по-стар. Освен това после почти винаги има проблеми с премахването на скиновете.

Не, че нещо ама ако иска Windows 7 тема, по-добре да си инсталира Windows 7.

• Автор

Нищо, искам да видя дали ще ми хареса. А ако инсталирам темата, после от Добавяне/премахване на програми ли се маха?

От опит ти казвам, че тези теми са напълно излишни, премахването им е трудно.

Дори се налага възстановяване на ОС от Recovery Console.

Можеш ли да преинсталираш, защото често след подобни интервенции се налага.

Как си скапвате машините с ненужни неща.

Нищо, искам да видя дали ще ми хареса. А ако инсталирам темата, после от Добавяне/премахване на програми ли се маха?

Намерих нещо, е не е на 7 а на виста е но голяма разлика няма.

Инсталира се като софтуер, и се деинсталира като софтуер.

Няма опасност от омазване,

Uniwersal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate.

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

Намерих нещо, е не е на 7 а на виста е но голяма разлика няма.

Инсталира се като софтуер, и се деинсталира като софтуер.

Няма опасност от омазване,

Uniwersal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate.

Точно въпросната Виста Инспират тема е проблемна, но ако на автора му се занимава с преинсталиране на ОС, нека си я слага.

Точно въпросната Виста Инспират тема е проблемна, но ако на автора му се занимава с преинсталиране на ОС, нека си я слага.

Сложил съм я на две машини във нас. Като едната е със много слаби параметри. Просто не се усеща разликата.

Ако някой не може да си потдържа добре компа е друга тема.

Опасявам се че ще го подведете, и ще го накарате да си пачне Windowsa за да си сложи някоя тема.А проблемите тогава почват.

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти @ba40_kiro64, сложих темата и дори ми харесва повече от колкото на 7-цата :shock11: .

А ако евентуално искам да си върна старата тема, трябва да ънинстална тази тема от добавяне/премахване на програми ли?

Благодаря ти @ba40_kiro64, сложих темата и дори ми харесва повече от колкото на 7-цата :shock11: .

А ако евентуално искам да си върна старата тема, трябва да ънинстална тази тема от добавяне/премахване на програми ли?

Да.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.