Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми спец. превод за Windows XP SP2

Featured Replies

Хора ще можете ли да намерите превод на Windows XP SP 2 който въэможно най малко да натоварва PC-то ми защото който и да слжа започва след време да ми прави проблеми от сорта на:

Wow memory :) и други да не се впускам във ръстягане на локуми.И да е възможно най голям процента на превод (разбира се).

Още от сега благодаря :speak:

Ами ,освен официалния превод на Микрософт не знам да има друг. И какво точно значи "най малко да натоварва PC-то" как точно езиковият пакет натоварва PC-то ти?! Аз го ползвам от както излезе. Поздрави

Не съм слагал за SP 2 превот но за Profesional всеки пат когато сложех зопочваха проблемите за SP 2 не знам как стоят нещата ако можеш дай линк и дано да е бесплатно cool.gif

Заповядай cool.gif

http://195.234.236.193/naruto/naruto/BG.XP.SP1.rar

http://195.234.236.193/naruto/naruto/BG.XP.SP2.rar

Не съм слагал за SP 2 превот но за Profesional всеки пат когато сложех

<{POST_SNAPBACK}>

Това не го разбрах...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

превода за ХР SP 2 е също така за HOME MediaCenterEdition и PRO версиите на XP

превода е базиран на замяна на файлоете на самия уиндоус които са в HTML формат така че не би трябвало да ползват повече ресурси от оригиналните

проблема с малко ресурси е в твоя комп купи си рам

Редактирано от saentist (преглед на промените)

превода за ХР SP 2 е също така за HOME MediaCenterEdition и PRO версиите на XP

превода е базиран на замяна на файлоете на самия уиндоус които са в HTML формат така че не би трябвало да ползват повече ресурси от оригиналните

проблема с малко ресурси е в твоя комп купи си рам

<{POST_SNAPBACK}>

Файлове не се заменят. Основното което съм разбрал аз освен споменатото от теб, е че съществуват dll файлове идентични с тези на английски, но не съдържат картинки, икони и т.н., а само стрингове и диалоговите прозорци. Така с една обикновенна програма за редактиране на ресурсите на длл файлове може да променяте превода на windows-а. За да не бъда многословен, ако имате инсталиран езиков пакет тези длл-та се намират в следната папка D:\WINDOWS\mui\Fallback\0402, където числото е номерът на езиковият пакет (в случаят български). Окончават на .mui, но са си нормални dll файлове. Не съм пробвал да изтрия някой от тях, но предполагам, че просто се премахва превода на определен модул.

Редактирано от Nicky (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здрасти.

Нещо не ще да ми отваря линковете който си дал.Мисля че знам защо не ми ги отваря защото даваш линковете от hfs сървара и затова не става.Ако може да качиш някаде превода само за SP2 и да дадеш линк ще съм ти благодарен ако не ти се занимава намери ме в скайп и ми го испрати.Скайпа ми е Lost_geimara

Заповядай!

http://biseradev.data.bg/Programs/Sistems/...ro/LIPsetup.msi

Кликваш с дясна мишка на линка и избираш Save Link As... Успех! cool.gif

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...

Хора ще можете ли да намерите превод на Windows XP SP 2 който въэможно най малко да натоварва PC-то ми защото който и да слжа започва след време да ми прави проблеми от сорта на:

Wow memory :laughing5: и други да не се впускам във ръстягане на локуми.И да е възможно най голям процента на превод (разбира се).

Още от сега благодаря

Изтегли си го от тук, http://store2.data.bg/dragozow/Programs/Po...dows.XP.SP2.rar cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.