Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви са ви очакванията Левски-Шалке 2-рия мач

Featured Replies

• Автор
На мен Шалке 0 : 4 Левски повече ми допада, но и с 0 : 3 да ги бием - няма да се разсърдя :wors:

Успех на нашите момчета!

Само ЛЕВСКИ   :)

<{POST_SNAPBACK}>

Да прав си ама дали ще ИМА господ които да ни помогне!!!

Мъри ще преебе всичко с тези резерви!!! :wors:

• Отговори 72
  • Прегледи 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Нали знаеш че БОГ е БЪЛГАРИН за това че няма за какво да се притесняваме laugh.giflaugh.gif

Хайде вече малко по-сериозно:

МИНИМАЛНА ПОБЕДА ЗА ЛЕВСКИ.

НА ТОВА БИХ ЗАЛОЖИЛ АЗ!

<{POST_SNAPBACK}>

И според мен ще е така Шалке няма да се натягат много.1-0 за Левски.Ей сега гледах новините нямало да играят с резервите,а щели да се опитат поне да победят.ЦСКА паднаха от Ливърпул в София и после си биха там в протоколен мач.Защо и с Левски да не стане така?Да ги отстраним е невъзможно.Всичко за мен свърши с червения картон.

Аве реално погледнато един бърз гол в началото и след това една измислена дузпа ни връщат в мача. Всичко е възможно. Трябва да сме оптимисти. Аз си мисля, че ако всички левскари вярват силно в успеха на Левски, то неминуемо Левски ще отстрани Шалке. За това всички заедно да помогнем на нашия ЛЮБИМ ОТБОР.

И според мен ще е така Шалке няма да се натягат много.1-0 за Левски.Ей сега гледах новините нямало да играят с резервите,а щели да се опитат поне да победят.ЦСКА паднаха от Ливърпул в София и после си биха там в протоколен мач.Защо и с Левски да не стане така?Да ги отстраним е невъзможно.Всичко за мен свърши с червения картон.

<{POST_SNAPBACK}>

Именно това имах предвид. Ще стане нещо като с ЦСКА - то. 1:0 или 2:1

Аве реално погледнато един бърз гол в началото и след това една измислена дузпа ни връщат в мача. Всичко е възможно. Трябва да сме оптимисти. Аз си мисля, че ако всички левскари вярват силно в успеха на Левски, то неминуемо Левски ще отстрани Шалке. За това всички заедно да помогнем на нашия ЛЮБИМ ОТБОР.

<{POST_SNAPBACK}>

Лошото тука е, че няма кой да ти я даде измислената дузпа.

А и само вярата не е достатъчна. Нужен е и Господ!

Както Crazy Alf казва по-горе ГОСПОД Е БЪЛГАРИН. Респективно и ЛЕВСКАР. За това тея немци да не бързат да се радват, защото Левски не е казал още последната си дума!!!

Както Crazy Alf казва по-горе ГОСПОД Е БЪЛГАРИН. Респективно и ЛЕВСКАР. За това тея немци да не бързат да се радват, защото Левски не е казал още последната си дума!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ще си каже думата скоро спокойно biggrin.gif

• Автор

Трябва поне да ги бием. Надявам се Мъри найстина да не стане за излагация пред феновете с този ход!!! :wors:

То ще си проличи може и да бият cool.gif което е по сигурно

• Автор
То ще си проличи може и да бият  cool.gif което е по сигурно

<{POST_SNAPBACK}>

Дано да си прав !!!! :wors:

Ето ви малко изявление от Наско Сираков за мача с Шалке

"Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков демонстрира оптимизъм преди реванша от четвъртфиналите на турнира за Купата на УЕФА срещу Шалке утре вечер в Гелзенкирхен.

Бившият номер едно в “синята” атака заяви, че на отбора не е поставяна на всяка цена задачата за победа в Германия.

Отиваме да покажем добър футбол и да защитим хубавото, което направихме през последните 8-9 месеца. Очаквам момчетата да се забавляват срещу Шалке. Дано да откраднем нещо, което ще повиши коефициента ни в Европа", заяви Сираков.

Както стана ясно, Левски замина с доста нови футболисти и дори се очаква старши треньорът Станимир Стоилов да пусне експериментален състав.

В същото време изпълнителният директор на “сините” не пропусна да ухапе “червените” от Армията след като старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич се сбогува с отбора рано сутринта. Сираков самоуверено заяви, че е уволнил повече треньори на ЦСКА, отколкото има дупки по колана.

Ето Ви и играчите за реванша с/у Шалке

Георги Петков, Николай Михайлов; Живко Миланов, Игор Томашич, Елин Топузаков, Богомил Дяков, Борислав Стойчев, Станислав Ангелов, Лусио Вагнер; Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Асен Букарев, Мирослав Иванов, Николай Димитров, Димитър Телкийски, Милан Коприваров, Емил Ангелов, Валери Домовчийски, Христо Йовов.

• Автор
Ето ви малко изявление от Наско Сираков за мача с Шалке

"Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков демонстрира оптимизъм преди реванша от четвъртфиналите на турнира за Купата на УЕФА срещу Шалке утре вечер в Гелзенкирхен.

Бившият номер едно в “синята” атака заяви, че на отбора не е поставяна на всяка цена задачата за победа в Германия.

Отиваме да покажем добър футбол и да защитим хубавото, което направихме през последните 8-9 месеца. Очаквам момчетата да се забавляват срещу Шалке. Дано да откраднем нещо, което ще повиши коефициента ни в Европа", заяви Сираков.

Както стана ясно, Левски замина с доста нови футболисти и дори се очаква старши треньорът Станимир Стоилов да пусне експериментален състав.

В същото време изпълнителният директор на “сините” не пропусна да ухапе “червените” от Армията след като старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич се сбогува с отбора рано сутринта. Сираков самоуверено заяви, че е уволнил повече треньори на ЦСКА, отколкото има дупки по колана.

Ето Ви и играчите за реванша с/у Шалке

Георги Петков, Николай Михайлов; Живко Миланов, Игор Томашич, Елин Топузаков, Богомил Дяков, Борислав Стойчев, Станислав Ангелов, Лусио Вагнер; Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Асен Букарев, Мирослав Иванов, Николай Димитров, Димитър Телкийски, Милан Коприваров, Емил Ангелов, Валери Домовчийски, Христо Йовов.

<{POST_SNAPBACK}>

САМО ЛЕВСКИ напред лъвове довечера ще сме с вас!!!! biggrin.gifbiggrin.gif

Дано Левски бият (което е по вероятно) с тях сме!!!!!!!

родължават апетитите на “кралскосините” от Гелзенкирхен към младата надежда на Левски Валери Домовчийски. От Герена потвърдиха, че започват официални преговори.

Вече се знае дори точната сума, която е предложена от мениджърът Руди Асауер. 18-годишният талант е оценен на 2 милиона евро. От Герена обаче не са склонни да се разделят с най-перспективния си футболист за толкова пари.

Съществува опция Валери да премине под наем в тима от Гелзенкирхен за един сезон, а след това да бъде закупен.

Младокът е следен от Шалке още преди мача с “кралскосините” в София. Емисар бе изпратен да гледа нападателя и в дербито срещу ЦСКА.

Домовчийски обаче не взе участие в този мач. Очаква се юношата на “сините” да излезе като титуляр на „Фелтинс арена" довечера. Като представянето му може да се окаже решаващо за евентуалния трансфер.

Мисля,че това може да го нахъса да играе още по-добре днеска и да вкара некой друг гол :):)

Пък тогава ще видите как цената вече ще е 4 милиона laugh.giflaugh.gif

Победа и пак победа,ние пеем{пием}само за победа

Айде успех неска :bye: :bye:

Да пеем за ПОБЕДА САМО ЛЕВСКИ!!! :drink:

<{POST_SNAPBACK}>

Не че искам да кажа че няма да бием ама аиде да пеем след победата!! cool.gif

И да се напием!!! :down:

<{POST_SNAPBACK}>

Нали знаеш и да паднем и да бием пак ще се напием :angry::wors::wors:

Ще сме с тях довечера, и макар че да бием с 3:0 е равносилно на чудо, адски много се надявам ... Все пак в мач на чужд терен, без Гонзо, без Бардон ...

/Дано верно го сменят тоя Йовов , че как ме дразнииии :) /

С тях сме, и да паднат, и да бият, знаем, че дадоха всичко от себе си , но просто сме българи ... носим си лошотията и късмета със себе си , а и господин Райли също помогна доста по въпроса ...

/И да паднем, ще им разкажем играта на всички в Шампионската лига :) Искам един финал примерно Левски - Реал, много ще ми е кеф да го гледам laugh.gif /

Спокойно! Аз пък прогнозирам, че ще бием Шалке и юли месец ще играем за суперкупата на Европа с Барселона!!! :)

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Спокойно! Аз пък прогнозирам, че ще бием Шалке и юли месец ще играем за суперкупата на Европа с Барселона!!! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Еееееее пич май много се изхвърли бе не че имам нещо пратив де нека да играем ама чак до там да се стигне незнам дали ще могат

Отборът на Левски ще играе в реванша с Шалке за Купата на УЕФА без някои основни футболисти. Вместо тях на терена на стадион “Арена ауф Шалке”, който наскоро прие името на бирената марка “Фелтинс”, ще се появят абсолютният дебютант Борислав Стойчев и резервата Мирослав Иванов.

Съставът на Левски: Петков, Миланов, Стойчев, Томашич, Вагнер, Ст. Ангелов, Боримиров, Иванов, Е. Ангелов, Домовчийски, Коприваров.

Средно по 30 000 лева ще получи всеки играч на “сините” при благоприятен резултат срещу Шалке днес на „Фелтинс арена". :wors:;):yanim:

М-тел да вадят пачката :nono:

Левски ще бие Шалке

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.