Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за HP LaserJet 2100m

Featured Replies

Някой дали може да ми окаже малко помощ относно тоя принтер HP LaserJet 2100m. Ресетнах принтера по дефолт и след ресета се наложи да направя някой настройки тъй като ги беше изгубил.Става въпрос за серийния му номер ,пеидж каунтара ,формата на хартията.Намерих начин как да настроя принтера използвайки PJL команди.До тук всичко добре но сега не му работи коректно пейдж каунтара при включване на принтера показва стойността която му въведох (примерно 10000 копия),след печат примерно на две страници отново отчита (10002 копия примерно )но след изключване и включване на принтера пеидж каунтара си показва отново въведената стойност(10000 копия) без да отчита че са отпечатани страници .

Ще съм много благодарен ако някой може да даде малко инфо как да го оправя

Редактирано от pit
грешен раздел! (преглед на промените)

Защо не си изтеглиш едно упътване и да прочетеш как се настройват различните параметри:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&contentType=SupportManual&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25469

• Автор

Защо не си изтеглиш едно упътване и да прочетеш как се настройват различните параметри:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&contentType=SupportManual&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25469

Имам упътването и направих необходимите настройки (размер на хартията,брояч на страниците преди рестарта,сериен номер на принтера) всичко е наред просто когато изключиш и включиш принтера показва като брой на страниците тия които съм му въвел ,без тия които са последно отпечатани.Вероятно трябва да въведа още някоя команда която не знам.

На по-старите принтери е така... и записваше твърдо (сиреч остава записа и след рестарт) през 5 или 10 копия. Но ако направиш само 1 след рестарт не го отчита. Незнам какво си ресетирал, но не би трябвало да се ресетнат серийния и броя страници. Cold reset ли направи ли NVRAM initialization?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.