Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да свържа ТВ-то с рутера

Featured Replies

TwonkyMedia му е майката!

Доживях да видя и такова нещо , телевизор вързан към рутер да се гледа 3D уаааааауууу това сигурно чичковците с очилата от НАСА няма да могат да го направят, но тук ще ти помогнат колегите ще видиш!!!! А и очила за 3D стават и тия Рей Бан също така на POLICE очилата стават :)

Ами аз точно така си гледам 3Д филми.телевизора ми е Самсунг и съм си изтеглил samsung link.Всичко което съм шарнал си върви без проблем - 3Д филми, музика, снимки.Май си много назад с технологиите,първо трябваше да се поинтересуваш малко преди да пишеш такива простотий

Ами аз точно така си гледам 3Д филми.телевизора ми е Самсунг и съм си изтеглил samsung link.Всичко което съм шарнал си върви без проблем - 3Д филми, музика, снимки.Май си много назад с технологиите,първо трябваше да се поинтересуваш малко преди да пишеш такива простотий

Извини ме напредналия с технологиите "агент на НАСА"

Редактирано от С. Кондуров (преглед на промените)

В нас си решихме всички проблеми с ей това чудо:http://www.tinydeal.com/egreat-r6s-1080p-google-android-22-network-media-player-p-55794.html

Вярно че е допълнителен разход, но от тогава спря ходенето по мъките .

• 1 месец по-късно...

Вижте това което искате да направите просто няма как да стане. Как ми хрумна, че през рутера ще гледате филми на телевизора, че и 3Д. Все едно да искате колата ви да върви с кафе, Вие как мислите ще запалили въобще тая кола?!! Като искате да гледате филми от компа на телевизора има много изписано, защо не попитахте чичко гугъл той знае всичко, че дори можеше и да Ви каже как да гледате от рутера филми на телевизора. Купувате малко по-дълъг HDMI кабел и работата ще пее. Заповядай цели А

абе ти от космоса ли падаш бе младежжжж?? човека иска да направи ето това : http://www.youtube.com/watch?v=rfotB5sdswk   ако тв-то си има опция за кабелен интернет няма да има проблеми за самсунг е със SamsungLink( all Share ) не може и LG да не са го измислили!!! само трябва да провери в упътването

Редактирано от Krasimir Todorow (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Искам да знам мога ли да свържа телевизора с рутера и по този начин да гледам филми които са ми на компютъра. Първо да кажа, че интернета ми е на Виваком и съм с техен рутер, модела на Тв-то е LG LM860V и не ми предлагайте варианта да ползвам HDMI кабел. И тая функция DLNA която я поддържа тв-то какво представлява? Просто ми предложете най-простия вариант да си гледам  филмчета и какво ми е нужно за да го направя? Поздрави :)

Може да стане, ако имаш вход за интернет на телевизора и ако телевизора има приложение подобно на AllShare при Samsung. Така свързах телевизора с настолния през рутера в една мрежа и става, но компа ми гълта ток като печка :D :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.