Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде да закупя домейн ***.com

Featured Replies

Намерих доста сайтове предлагащи тази услуга, но тъй като не съм много наясно бих искал да задам няколко въпроса. Първо цените са доста разнообразни от 10 до 50-60$ и не съм много сигурен какво купувам. На мен всъщност ми трябва да закупя едно име.com и след това да кача един сайт на този адрес. Нека ако някой има понятие как стават нещата ми разясни накратко цялата процедура, мерси.

Такаааааааааа, намерил си доста сайтове значи.

Обаче, скивай сега какво се получава, ако се понапънеш да разбереш какво пише на френски ето тука :

http://commander.1and1.fr/xml/order/Domain...top&__lf=Static

ще спреш да търсиш други сайтове защото, тези там за 7 евро на година ти дават домейн на com или org или net и + това ти дават и хостинг пространство от 5 мегабайта да си качиш на тях каквото си искаш.

Това е достатъчно да си направиш страници с фреймове вътре в които ще се отварят други страници от който си искаш безплатен хостинг а посетителите ще виждат все твоя домейн ...

Ако не искаш да си преведеш от френски на езика който разбираш, тогава става пак ама ги нямаш 5-те мегабайта и трябва да си платиш някъде за хостинг, което е малко тъпо да се откажеш от безплатното и да плащаш.

Все пак ето и на английски :

http://order.1and1.com/xml/order/Instant;j...ingdata=1&dom=1

тази оферта не я четох че ме мързи ...

Редактирано от HotBird13°E (преглед на промените)

много скъпо бе, леле ...

• Автор

Закупих домейна, които исках, но всъщност мисля че закупих само името без хостинг. Сега имам готов сайт и искам да го кача там. Идеи как да стане това? Мерси.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Автор

На колкото е необходимо, докато намеря отговор :)

• 2 седмици по-късно...

Тъй като реших да не отварям нова тема, бих искал да споделя проблема си тук. Само да поясна, че никога не съм се занимавал с домейни. Имам домейн, който е платен за 2 години и искам вместо да пиша 111.111.111.111, да пиша името на домейна, пуснал съм апачи, но това няма значение, дори и при пинг не се пингва ип-то, което всъщност е хостинга. В контрол панела на сайт-а няма меню за добавяне на ип-та, само са написани 2 днс-а, добавям ги в resolv.conf понеже съм с линукс и пак нищо не се получава. Моля да ми помогнете. Благодаря!

http://www.dom.bg ->>> Тук май е по-евтино

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.