Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с WiFi

Featured Replies

Здравейте! Само да спомена, че съм от гр. Видин и съм на Вида Оптикс ТВВ. Така.... проблема е следния; 

Преди 3 месеца, когато нямах проблеми с WiFi в counter-strike имах ping 5,6,7, а сега имам 40, 50, защото сестра ми нещо бара във WiFi настройките и сега съм принуден да ползвам интернет с кабел от рутера към лаптопа. Ако някой знае как да си оправя проблема, моля да драсне едно мнение :). БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

С кабел колко е пинга в момента? Ако нещо е ровено по рутера може да го ресетнете и настроите отново.

• Автор

С кабел колко е пинга в момента? Ако нещо е ровено по рутера може да го ресетнете и настроите отново.

С кабел пинга в момента е 35 до 90 .. а когато съм на WiFi, пинга е 5,6 до 13.

С кабел пинга в момента е 35 до 90 .. а когато съм на WiFi, пинга е 5,6 до 13.

Не е възможно. Смени UTP кабела между компютъра и рутера. 

Колкото до безжичната връзка имаш ли достъп до рутера или само сестра ти го менажира?

• Автор

Не е възможно. Смени UTP кабела между компютъра и рутера. 

Колкото до безжичната връзка имаш ли достъп до рутера или само сестра ти го менажира?

Да, имам достъп до рутера.

Да, имам достъп до рутера.

Ами влез в него и си настрой безжичната свързаност както ти е удобно. Каква е марката на рутера и знаеш ли как да го настроиш?

• Автор

Ами влез в него и си настрой безжичната свързаност както ти е удобно. Каква е марката на рутера и знаеш ли как да го настроиш?

Не знам, но на рутера пише MODEL:SBN WR11 R2 и да, не знам как да настроя рутера. Ако можеш да съставиш план как да го настроя, напиши стъпките :)

Не знам, но на рутера пише MODEL:SBN WR11 R2 и да, не знам как да настроя рутера. Ако можеш да съставиш план как да го настроя, напиши стъпките :)

Ами питайте сестра си, нали казвате че тя е пипала настройките. Тя ще ви каже как да влезете  в маршрутизатора

• Автор

Ами питайте сестра си, нали казвате че тя е пипала настройките. Тя ще ви каже как да влезете  в маршрутизатора

Питах я, но за съжаление и тя не знае къде е влязла...

Питах я, но за съжаление и тя не знае къде е влязла...

Тогава отваряте документацията на маршрутизатора и четете

Не намирам нищо за този модел. Сигурен ли си че това е модела? Като обърнеш рутера какво точно пише на гърба му?

• Автор

Не намирам нищо за този модел. Сигурен ли си че това е модела? Като обърнеш рутера какво точно пише на гърба му?

Сега ще ти кажа всичко, каквото пипе на гърба на рутера. :  ВИДА ОПТИКС ТВВ MODEL: SBN WR11N R2

После има един баркод, на който пише S/N SBNWR11NR211051700762

После в настройките пише Connect using:Generic Marvell Yukon 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller

Вида Оптикс е фирмата, която ти доставя интернета. Модела на устройството трябва да е друг. Ако му влезеш във фърмуера какво точно пише като модел?

• Автор

Вида Оптикс е фирмата, която ти доставя интернета. Модела на устройството трябва да е друг. Ако му влезеш във фърмуера какво точно пише като модел?

START_BIT-SBN_WR11N_R2-IP04166-SPI-GW-1T1R-V1.2.2

Това пише във Firmware version

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.