Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за добра фирма за изготвяне на сайт?

Featured Replies

Привет,

Може ли да ми кажете 2-3 коректни фирма в изготвянето на добри сайтове, най-вероятно за онлайн магазин става въпрос. Мерси предварително! Съжелявам ако не съм уцелил точното място за тази тема.

• 1 месец по-късно...

Здравей, има една фирма с която аз лично съм работил и съм изключително доволен за разлика от две три които ми даваха оферти преди това. Работех за компания която имаше нужда от 6 онлайн магазина, за различни неща (при интерес мога да дам и линкове към магазините), хората се съобразиха изцяло с решенията ни и изпълниха всичко в срок, предлагат обучение след всичко това, а дизайнерът им е просто пич от всякъде. Ще приложа линк на фирмата http://shopeee.com/ .. изкараха ни за два месеца на челни позиции в GOOGLE за избрани от нас ключови думи, а цените им бяха супер.

Дано съм бил полезен.

Здравей, има една фирма с която аз лично съм работил и съм изключително доволен за разлика от две три които ми даваха оферти преди това. Работех за компания която имаше нужда от 6 онлайн магазина, за различни неща (при интерес мога да дам и линкове към магазините), хората се съобразиха изцяло с решенията ни и изпълниха всичко в срок, предлагат обучение след всичко това, а дизайнерът им е просто пич от всякъде. Ще приложа линк на фирмата http://shopeee.com/ .. изкараха ни за два месеца на челни позиции в GOOGLE за избрани от нас ключови думи, а цените им бяха супер.

Дано съм бил полезен.

Случайно да работиш в тази фирма? :D

Случайно да работиш в тази фирма? :D

Хаха, не. Дори мога да предложа още една която се сещам, но не съм работил много с нея. Те са две момчета от Младост, които работят много добре също, но не съм ползвал услугите им за оптимизация, а само за един от проектите във фирмата която работя.

• 3 седмици по-късно...

Ето например, аз бих искал да ви покажа нашата фирма за уеб дизайн - http://freshdesign.bg/ - като имаме опит основно в чужбина - което е доста голямо предимство спрямо локалните конкуренти.

едва ли голяма част от българските компании за разработка на сайтове могат да ни стъпят на малкия пръст, колкото и нескромно да звучи.

Не знам колко добра  фирма сте, ама оспамихте всички форуми.

Наистина Български фирми не могат да Ви стъпят на малкия пръст, ама по СПАМ.

Здравейте,

Сега и аз последно не разбрах дали по темата за препоръка на фирма за изготвяне на уебсайт може наистина да се коментира/препоръча рекламна агенция чистосърдечно или всичко ще се счете за спам. Понеже и аз днес си търся софтуерна фирма или рекламна агенция, които се занимават с web design и търся мнения за подобни фирми, та попаднах и тук. Днес вече ми препоръчаха 2 рекламни агенции, едната е правила сайта на приятел-той има строителна фирма, а другата на фирма за дограма-пак на познати. Предлагат доста изчистен дизайн и понеже аз се занимавам с продажба на стоки онлайн - разни джаджи си мисля, че семплия дизайн е добро решение, за да се обърне внимание повече на асортимента на магазина. Някой ако има мнение по темата или за фирмите ще се радвам да го видя написано. Благодаря предварително!

Редактирано от daisy84 (преглед на промените)

• 5 години по-късно...

До тук видях много спам и самореклама, неща все забранени в тоя форум. ПИСАХ ти ЛС межд удругото, по тази тема. :) Иначе другия добър  също на ЛС, фирма на човек който не познавам но му пращам клиенти, поради добрата му репутация в интернет, но си взима скъпичко :)

Редактирано от Da Web - Seo Web ТЪПАНАР! (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Ако някой все още се интересува от услугата - може да пише на ЛС, ще дадем възможно най-доброто предложение.

Изработка на сайт

преди 5 часа, mysupersite написа:

Ако някой все още се интересува от услугата - може да пише на ЛС, ще дадем възможно най-доброто предложение.

Изработка на сайт

God Bless Wordpress and Slow Page speed :D :D :D

преди 15 часа, Da Web - Seo Web ТЪПАНАР! написа:

God Bless Wordpress and Slow Page speed :D :D :D

That's what over 30% of the world thinks :):D I'd also add God bless higher DR. 

преди 3 часа, mysupersite написа:

That's what over 30% of the world thinks :):D I'd also add God bless higher DR. 

След като влязат, новите изисквания на гугъл и новия вид оценяване, ще видим и това дали ще ти се задържи ;)

20 процента от света си ги оптимизират, за page speed и mobility ;) 

• 2 седмици по-късно...

Доверявам моя опит в търсенето на фирма за изработка на уеб сайт Имахме доста лутане по фирми, фирмички  и  "уеб специалисти на свободна практика".... За приятел на приятеля, който изработва сайтове - моля не се хващайте на това ако държите на доброто представяне на фирмата ви,,,, ще са ентусиазирани в началото, но после в процеса на работа определено ще ви разочароват с непостоянството си. Проучете внимателно фирмата, нейната работа по други интернет сайтове и най-вече се вглеждайте в препоръките от техни насоящи и бивши клиенти.

От Св. Влас сме и след дълги лутания и проучвания уеб сайта ни изработи фирма от Бургас тъй като са близо до нас а срещата  и контакта е важен за този вид услуга.

Сайтът ни е за строителна механизация и тежка техника за Бургас  Бургаска област и сме на първи позиции.Понякога дори излизаме на три и повече места на първа страница, което ни донесе много нови клиенти.

Обърнах се към Бург Дизайн /фирматакоято ни изработи и поддържа сайта/ по препоръка на мой бинес партньор, който ми довери, че са добри в изработка на уеб сайтове, и не сгреших. вършат си съвестно работата бързо и в срок . Прилагам линк на фирмата в помощ на някои от вас тук  Изработка на уеб сайтове.

Чух за новите изисквания, но нас не ни засягат тъй като нямаме регистриране на клиенти в сайта.

преди 7 часа, Антониони 55 написа:

Чух за новите изисквания, но нас не ни засягат тъй като нямаме регистриране на клиенти в сайта.

GDPR изискванията не ви пречат да имате SSL сертификат на сайта. Ако не знаете за това - вече всички браузери показват, че връзката със сайта ви не е сигурна. Очаква се това в един момент и да повлияе на индексирането в Google. Има безплатна алтернатива на сертификата - AutoSSL и се предлага от повечето хостинг доставчици у нас. След това трябва да се настрои сайта да работи с него. 

И между другото - сайтът ви има оценка за скорост F - най-слабата възможна. Лично аз трябваше на 3 пъти да рефрешна браузера, за да ми се зареди. 

https://gtmetrix.com/reports/antonioni55.bg/oMdPQsne

Би било добре да обърнете внимание на тези неща. 

преди 12 часа, Антониони 55 написа:

Доверявам моя опит в търсенето на фирма за изработка на уеб сайт Имахме доста лутане по фирми, фирмички  и  "уеб специалисти на свободна практика".... За приятел на приятеля, който изработва сайтове - моля не се хващайте на това ако държите на доброто представяне на фирмата ви,,,, ще са ентусиазирани в началото, но после в процеса на работа определено ще ви разочароват с непостоянството си. Проучете внимателно фирмата, нейната работа по други интернет сайтове и най-вече се вглеждайте в препоръките от техни насоящи и бивши клиенти.

От Св. Влас сме и след дълги лутания и проучвания уеб сайта ни изработи фирма от Бургас тъй като са близо до нас а срещата  и контакта е важен за този вид услуга.

Сайтът ни е за строителна механизация и тежка техника за Бургас  Бургаска област и сме на първи позиции.Понякога дори излизаме на три и повече места на първа страница, което ни донесе много нови клиенти.

Обърнах се към Бург Дизайн /фирматакоято ни изработи и поддържа сайта/ по препоръка на мой бинес партньор, който ми довери, че са добри в изработка на уеб сайтове, и не сгреших. вършат си съвестно работата бързо и в срок . Прилагам линк на фирмата в помощ на някои от вас тук  Изработка на уеб сайтове.

Олелее... Господин почти съградски. ( Въпреки че имам съмнение, че този профил дори не знаете, че съществува ) Аз съм родом  от морето, на няколко километра от вас :D Сайта ви е доста бавничък, както каза колегата и присъствието на SSL е задължително. Можеше поне многознайковците правили сайта ви да се сетят за CloudFlare поне :D :D :D. Липсата на SSL сертификат и други подробности с не особено качествената onpage оптимизацуя, ще ви доведът до бързо падане.... А друго, имам силното чуство, че този бърз профил с едно мнение говори по-скоро че най-вероятно не сте ВИЕ наистина а по-скоро този който ви прави оптимизацията и рекламата на сайта :D ..... Тоест разочароващ вид Self Advertising :D

П.П. Дано притежавате и правата на някои от изображенията, за да нямате законови проблеми в идната 2019-та година :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.