Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем браузърите в Windows 7

Featured Replies

Имам следния проблем.

След свежо преинсталиране на windows 7, инсталиране на нужните драйвъри и компоненти за лаптопа (Samsung RV509) Инсталирам си и Firefox най-новата версия от сайта, BSplayer, winamp, бла-бла спирам Ъпдейтите на windowsa, краквам си го(не се бъгва от тва, щото съм преинсталирал и без да го краквам) и след 2-3 рестарта на системата т.е няколко дни браузърите пропадат освен Internet Explorer, другите просто пускат се и забиват по-конкретно във файърфокса флаш плъгина, Опера-та като цяло, Хрома вобще не се пуска и така.. След като възстановя системата до някакъв windows update всичко тръгва но след около 15 дни вече точките за възстановяване ми се губят и трябва нов преинстал и вече ми умръзна.. Предполагам може да се дължи на някой вирус намиращ се с autorun file в локалния диск, но след като изчистя компютъра с Malware bytes, combofix бла бла, проблема с браузърите си остава.. Някакви идеи ?

Компютър :

Samsung RV509 инсталирани основни драйвъри и компоненти за  тъч-пада,музика,филми(..)

Nvidia GeForce 515M (512mb)

Intel Core i3 2.57Ghz

3GB(Ram)

Браузър : Internet Explorer  9 (флаша си върви и не се бъгва никъде, но самия браузър е отвръд)

Ако ви е нужна друга информация, питайте.

Здравейте, - Чисто копие ли инсталирате на Windows или някоя самоделка? - Имате ли антивирусна програма с активен шилд или? - Всъщност лаптопа не е от най-новите, интересно ми е какви са му работните температури. Поздрави!

Направете следният тест:

Firefox - Инструменти - Добавки - Приставки - намерете Shockwave Flash - натискате на бутончето Деактивиране.

Това ще забрани флаш плейъра ви.

Няма да виждате никакво флаш съдържание по уеб страниците, и за това могат да изглеждат малко странно, но отворете два - три сайта, разходете се, и кажете дали наблюдавате проблема с увисването на браузърът отново.

Намирисва ми на проблем със флаша, който от доста версии напред е тотално бъгнат. Тази теория обяснява защо Internet Explorer не ви увисва - той използва друга технология за възпроизвеждане на флаш съдържание, и не се получава проблем с него.

Ако не се наблюдава проблем след деактивирането на флаша, ще търсим проблема във флаша, и може много да се направи.

За момента аз лично изключвам хардуерен проблем, но отговорете на въпросите на колегата @quickJO, като това е с цел да получим повече информация.

Поздрави!

Редактирано от programings (преглед на промените)

Имам следния проблем.

След свежо преинсталиране на windows 7, инсталиране на нужните драйвъри и компоненти за лаптопа (Samsung RV509) Инсталирам си и Firefox най-новата версия от сайта, BSplayer, winamp, бла-бла спирам Ъпдейтите на windowsa, краквам си го(не се бъгва от тва, щото съм преинсталирал и без да го краквам) и след 2-3 рестарта на системата т.е няколко дни браузърите пропадат освен Internet Explorer, другите просто пускат се и забиват по-конкретно във файърфокса флаш плъгина, Опера-та като цяло, Хрома вобще не се пуска и така.. След като възстановя системата до някакъв windows update всичко тръгва но след около 15 дни вече точките за възстановяване ми се губят и трябва нов преинстал и вече ми умръзна.. Предполагам може да се дължи на някой вирус намиращ се с autorun file в локалния диск, но след като изчистя компютъра с Malware bytes, combofix бла бла, проблема с браузърите си остава.. Някакви идеи ?

Компютър :

Samsung RV509 инсталирани основни драйвъри и компоненти за  тъч-пада,музика,филми(..)

Nvidia GeForce 515M (512mb)

Intel Core i3 2.57Ghz

3GB(Ram)

Браузър : Internet Explorer  9 (флаша си върви и не се бъгва никъде, но самия браузър е отвръд)

Ако ви е нужна друга информация, питайте.

По-старите версии на NOD32 правят проблем със флаш-а. Коя антивирусна се ползва? 

• Автор

@quickJO 

копието е чисто, но нямам антивирусна.

@programings

Прав бяхте, след като спрях тази приставка се разходих и нямаше крашове, веднага след като я активирах при първата страница, в която опитах да вляза ми излезна репорт за краша на Flash Plugina.

Значи ето го проблема :) ТО и без това идеята е тоя Flash да отиде в историята и да е заменен от HTML 5. ТО някои браузъри даже го забраниха след последните проблеми, които правеше... Аз бих опитал с по-стара версия на флаша и това е.

@programings

Прав бяхте, след като спрях тази приставка се разходих и нямаше крашове, веднага след като я активирах при първата страница, в която опитах да вляза ми излезна репорт за краша на Flash Plugina.

Добре, да започваме тогава.

Първа стъпка: Забрана на Protected Mode.

Затворете всички браузъри преди да изпълните стъпките по-долу!

1. В зависимост от това дали Windows-а ви е 32 битов или 64 битов, отидете в една от следните директории:

C:windowssystem32macromedflash - 32 битови системи.

C:windowssyswow64macromedflash - 64 битови системи.

2. Намерете файла mms.cfg, и го отворете с някой текстов редактор, например Notepad.

3. На последният ред добавете следното:

ProtectedMode=0

4. Запишете файла и рестартирайте за най-сигурно цялата операционна система (може да има процеси на флаш, които да са все още активни).

5. След като зареди отново, то пуснете Firefox, разходете се из няколко сайта с пуснат флаш, и кажете има ли проблем.

Ако има - продължаваме към следващата стъпка.

Значи ето го проблема :)

ТО и без това идеята е тоя Flash да отиде в историята и да е заменен от HTML 5. ТО някои браузъри даже го забраниха след последните проблеми, които правеше... Аз бих опитал с по-стара версия на флаша и това е.

Занимавам се с темата за флаша още откакто станаха първите проблеми с тромавата му работа много версии назад, и наистина е тотално бъгнат. Сигурно сорс кода му е говно в момента, предвид това какви проблеми прави.

Аз най-искрено и от сърце се надявам в един слънчев ден HTML5 да го замести напълно и навсякъде, но до тогава ще го оправяме, и това си е.

Редактирано от programings (преглед на промените)

• Автор

За щастие ви пиша най-сетне от Firefox'а.

Благодаря ти @programings и на теб @quickJO за бързите отговори.

Проблема беше разрешен само с тази стъпка, надявам се, че ще е полезно и на други.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.