Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за марките Daewoo и Samsung за хладилници

Featured Replies

Утре ще купувам хладилник и в рамките на 1000 лева бюджет си харесах тези 4 хладилника задължително с NO FROST на фризерната част и високи поне 184см.

DAEWOO REF RN-T425N

SAMSUNG

WHIRLPOOL WBE-3375 NFC TS

WHIRLPOOL WBC-3545 A+NFCXL

Кажете от тези марки коя е по-добрата и като цяло как се класират в сравнениея с прехвалените Либхер, както и дръжките за отваряне с механизъм или без е по-удачно и по-здраво?

Всичко е на късмет. Зависи как е сглобена и дали има производствен дефект. Важно е при покупката да се ориентираш какво покрива гаранцията, къде е сервиза и колко време ще отнеме ремонта ако се налага.

• Автор

Просто познат ми каза, че Деу били сглобявани в Южна корея и били качествени, същото важало и за Самсунг! Някой по-запознат да каже има ли нещо вярно или Whirpool да си взема?

Просто познат ми каза, че Деу били сглобявани в Южна корея и били качествени, същото важало и за Самсунг! 

Мноооого ме съмнява ... Ама като отидеш в Техномаркета, потърси някъде вътре едно малко етикетче с модела, и разни други данни. Там трябва да пише и къде е произведен хладилникът.

Просто познат ми каза, че Деу били сглобявани в Южна корея и били качествени, същото важало и за Самсунг! Някой по-запознат да каже има ли нещо вярно или Whirpool да си взема?

Daewoo-за автомобили-може би :); Samsung - за телевизори ( макар и съмнително по мое мнение ) и други подобни :) За друга ,,подобна,, техника ---Whirpool (перални,хладилници, и прочее)-това е от мен.Следва мнението на ,,компетентите,, :)...

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

"Компетентните" ще кажем, че Daewoo като автомобилен производител фалира.

Телевизорите Samsung се произвеждат къде ли не. На българския пазар са основно от бившите соц. страни, напоследък най-често румънски :) . И под "произвеждат" имам предвид "сглобяват". Частите са правени незнайно къде и от кого.

Подобно е положението и с хладилниците Whirlpool. 

Както каза EmoKostov - всичко е на късмет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.