Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Shadow Defender - безплатно

Featured Replies

http://www.comss.info/page.php?al=Shadow_Defender_free

Публикувано изображение

До 2 май трябва да се активира.

http://www.giveawayoftheday.com/shadow-defender-1-2-0-376/

И на руски 

Публикувано изображение

Имам питанка. Ако преинсталирам как да върна активацията. Кои файлове трябва да се запазят или коя част от регистрите да се експортира?

И на руски 

Имам питанка. Ако преинсталирам как да върна активацията. Кои файлове трябва да се запазят или коя част от регистрите да се експортира?

Идея нямам, но ще я пусна през някой деинсталатор и ще видя къде прави записи.

Total или Revo...

Идея нямам, но ще я пусна през някой деинсталатор и ще видя къде прави записи.

Total или Revo...

Аз май реших проблема. Копирах временните файлове по-време на инсталация и пробвах после на виртуалката. Всичко е ОК

Трябва да видя и на друг комп - желателно без интернет да видя какво стане. 

пп. Май има проблем с инталаторите. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз май реших проблема. Копирах временните файлове по-време на инсталация и пробвах после на виртуалката. Всичко е ОК

Трябва да видя и на друг комп - желателно без интернет да видя какво стане. 

Какъв е смисълът от подобно упражнение? :no-no:  Може би за спорта? :bye1:

Поразтърсете се из необятните простори на Интернет и ще намерите серийни номера и дори кейген за тази програма. :hush:

Какъв е смисълът от подобно упражнение? :no-no:  Може би за спорта? :bye1:

Поразтърсете се из необятните простори на Интернет и ще намерите серийни номера и дори кейген за тази програма. :hush:

Да за спорта. Пък и може да не знаем как да търсим серийни номера  :ph34r:  Пък и наготово всеки може!

пп. По въпроса когато върна системата назад ще пусна и инсталатора и ще пиша. 

Да за спорта. Пък и може да не знаем как да търсим серийни номера  :ph34r:  Пък и наготово всеки може!

Не знаем определено :ph34r:

Не знаем определено :ph34r:

Интересна ситуация с тия инсталатори. Инсталирах на малкият на компа,рестартирах и после Уина при зареждане замръзна  :ohmy:  С WKS ли се сдърпаха нямам и  идея,пък може и детето нещо да е натворило защото си обича да ровичка. Акронис е наблизо - едно F11 и съм готов за пет минути.

Възможно ли е понеже е от седмичката пък той на XP да е станало нещо или Касапа пак е виновен  :clown:  :ph34r:

Интересна ситуация с тия инсталатори. Инсталирах на малкият на компа,рестартирах и после Уина при зареждане замръзна  :ohmy:  С WKS ли се сдърпаха нямам и  идея,пък може и детето нещо да е натворило защото си обича да ровичка. Акронис е наблизо - едно F11 и съм готов за пет минути.

Възможно ли е понеже е от седмичката пък той на XP да е станало нещо или Касапа пак е виновен  :clown:  :ph34r:

Касапа е виновен-не детето :ph34r:

Касапа е виновен-не детето :ph34r:

Ахам...и аз мисля,че нещо се сбиха двете програми. Както и да е Касапчо си е точно на правилното място.

Няма да го следя все ... прави го таткото на татко  :D  Ей браво Михнев страшен лаф метна. 

пп. Приятни празници и мерси. Забравих да го спомена в горният си пост. Все така да ни радваш и господ здраве да ти дава.  :)

Ахам...и аз мисля,че нещо се сбиха двете програми. Както и да е Касапчо си е точно на правилното място.

Няма да го следя все ... прави го таткото на татко  :D

пп. Приятни празници и мерси. Забравих да го спомена в горният си пост. Все така да ни радваш и господ здраве да ти дава.  :)

Приятни празници и на теб, друже! И на цялото ти семейство :)

• 1 година по-късно...
  • 1 година по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.