Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фейсбук лагва от Опера

Featured Replies

Обожавам опера защото във всички сайтове е чук плавно зареждане,бързо и качествено,обаче нещото което най-ме дразни и искам да променя е лагът от фейсбук,например отварям някаква група при хром се отваря за 2 секунди опера поне 10,пиша съобщения лагва,какво трябва да направя за да върви бързо фейсбук четох че трябвало да се представи браузъра като Firefox пробвах го ми няма разлика пробвах със Internet explorer малко по-добре зарежда,моля ви за помощ не ми се сменя браузъра  :)

Обожавам опера защото във всички сайтове е чук плавно зареждане,бързо и качествено,обаче нещото което най-ме дразни и искам да променя е лагът от фейсбук,например отварям някаква група при хром се отваря за 2 секунди опера поне 10,пиша съобщения лагва,какво трябва да направя за да върви бързо фейсбук четох че трябвало да се представи браузъра като Firefox пробвах го ми няма разлика пробвах със Internet explorer малко по-добре зарежда,моля ви за помощ не ми се сменя браузъра  :)

Абе чак плавно на другите сайтове... Последните няколко версии на ъпдейтите много забозиха нещата с по-тежките откъм флаш сайтове. Я отвори няколко табчета в тубата и им дай пауза, да не говорим да ги оставиш едновременно да плейват. Случвало ми се е доста пъти да забие - Opera crash log  и т.н. И аз си я обичам операта и не ми се иска да я сменявам, дано оправят нещата скоро ама засега така ще е.

• Автор

Ако това е полезно ето ви и конфигурацията :

Дънна платка ASRock P4i65G процесор Intel Celeron D 340, 2933 MHz (22 x 133) RAM 1.5 GB DDR1 Видео карта Gainward GeForce 7900 GS AGP 512МВ

нета е 50 мегабита

Редактирано от vladimirslavchev (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Не е от конфигурацията ти. Операта така се държи и при мен с Фейсбук. Чакаме новата опера с новия енджин. Тази май спряха да я развиват и скоро не са се появявали нови версии. От тази - толкова

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.