Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно VivacomTV - въпроси за качеството и сигнала

Featured Replies

Здравейте, отскоро ползвам Виваком Тв, преди това бях на Близо и си мислех, че съм зле. Откакто минах на Виваком, сигнала непрекъснато прекъсва, особено звука (говорим си за по 10-20 пъти на ден, по време на новини, филми и т.н)... При наше оплакване отгова беше, че сигурно антената е разместена... Е добре, оправиха я, но проблема продължава. Сигнала се нарушава на случаен принцип и не можем да се обадим точно по време на проблема, (явно това е важно), съответно все още го търпим и не е решен :(...

Така де, едно много негативно мнение за Виваком, що се отнася до цифрова телевизия

Без да съм адвокат на Виваком веднага Ви отговарям че проблема е точно при вас, а не от спътника.Защо? Просто е! Не може навред да е добре сигнала, а само при Вас да е лош или нещо да се размества. Друг е въпросът, ако сте попаднал на калпави монтажници, настройчици или на лош и прекъстващ приемник.Сигналът като такъв си е много добър и тук не трябва да се съмнявате ни най- малко.Поне да бяхте написал от кой град сте, но това въобще няма значение за приемането на сигнала!Четейки задълбочено вашият въпрос, давам препоръка! Ако имате възможност да смените приемника временно с друг такъв, веднага ще установите дали причината е в него или в ненастроената антена.По всяка вероятност, приемникът който са Ви дали, е най малкото - ремонтиран от някого.Това е лично мнение и не ангажирам никой от вас. Имал съм подобен случай.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Без да съм адвокат на Виваком веднага Ви отговарям че проблема е точно при вас, а не от спътника.Защо? Просто е! Не може навред да е добре сигнала, а само при Вас да е лош или нещо да се размества. Друг е въпросът, ако сте попаднал на калпави монтажници, настройчици или на лош и прекъстващ приемник.Сигналът като такъв си е много добър и тук не трябва да се съмнявате ни най- малко.Поне да бяхте написал от кой град сте, но това въобще няма значение за приемането на сигнала!Четейки задълбочено вашият въпрос, давам препоръка! Ако имате възможност да смените приемника временно с друг такъв, веднага ще установите дали причината е в него или в ненастроената антена.По всяка вероятност, приемникът който са Ви дали, е най малкото - ремонтиран от някого.Това е лично мнение и не ангажирам никой от вас. Имал съм подобен случай.

Това ми дава надежда, че щом проблема е само при нас, значи е решим  :) Предполагам начина е да пускам оплакване на телефона им всеки ден докато не го оправят/сменят антена/каквото там трябва да се направи.

А някой знае ли защо Канал 1 вече няма телетекст? Това е втория проблем, който се появи откакто минах на Виваком. Аз не го ползвам, но баща ми се е вманиячил по Еврофутбол и някаква игра с числа и си ги следи през телетекста. Буквално с него не може да се говори вече откак ги няма  :(

Редактирано от ImMortsSis (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.