Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете за една програмка !

Featured Replies

Здравейте, бих искал да ви попитам как може да напиша една програмка: Даден е знаков низ IZR с дължина не повече от 100, представляващ смислено изречение на български език. Думите в изречението са отделени с интервали или запетаи и то завършва с точка. Да се състави програма на Паскал, която пределя най-дългата и най-късата дума в изречението.  Благодаря ви предварително :)

Не виждам ти от твоя страна да си се помъчил нещо и да има написано нещо в поста.

• Автор

еми мъчила съм се много обаче не ги разбирам, май беше свързано с string.... 

Явно иска някакви насоки, примерно му кажи с коя функция на Pascal може да го направи.

Не иска да и се направи цялата програма.

еми мъчила съм се много обаче не ги разбирам, май беше свързано с string.... 

Съжалявам ако прозвучи грубо но просто не си чела и затова не стават нещата.

И сега какво ? Чешете си езиците като си нямате друга работа. Кажете "Не искам" и хората ще ви разберат. Очевидно девойката има нужда от помощ. Ако можех - щях да помогна. Емо, твоята помощ винаги е била качествена. Днес какво ти става ?

Не иска да и се направи цялата програма.

Съжалявам ако прозвучи грубо но просто не си чела и затова не стават нещата.

Поредните ти никому ненужни коментари, на всички е ясно, че ако е чела и ги знае нещата, няма да пита тука. За това като не можеш да помогнеш, по добре не казвай нищо, омръзна ми да ти чета глупавите коментари, а и сигурен съм, не само на мен ;)

Поредните ти никому ненужни коментари, на всички е ясно, че ако е чела и ги знае нещата, няма да пита тука. За това като не можеш да помогнеш, по добре не казвай нищо, омръзна ми да ти чета глупавите коментари, а и сигурен съм, не само на мен ;)

Ще се радвам ако коментара е ненужен и постващата знае за какво става на въпрос. Във този форум не се толерира мързела. Мисля, че това не е първата тема и пост, където се коментират тези неща. За да се помогне на постващия трябва да покаже, че е направил нещо и да задава конкретни въпроси. А ако толкоз гориш от желание, вместо да ми коментираш поста напиши програмата и я сложи в темата.

Независимо дали постващата е ученичка или студентка никой преподавател няма да даде просто така задача без да е имало преди това упражнения с подобни програми или задачи. Затова и реагирам по този начин.

• Автор

Извинете, че ви притесних просто помолих за помощ.  Благодаря ви все пак :)

Добре де, не мога да разбера защо,поне когато знаете "формулата" ,по която се прави задачата, не я кажете, ами се правите на интересни ? Примерно ако имам някаква задача и не знам,че се решава с IF,някой ако ми каже ще си го направя.  Zuzy не ви е поискал/а целия код,а само малко помощ !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.