Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 драйвери за Asus UX30

Featured Replies

Здравейте, ето го компютъра ми: Asus UX30.

Попринцип, windows 8 x64 си работи г/д както windows 7 x64, дори и повечето драйвери за 7 стават и на 8. Но някои не стават... Драйвера за чипсета като го инсталирам ме пита дали да го инсталира при положение, че има вграден същия драйвер, но по нова версия. трябва ли тогава да инсталирам драйвер за чипсета ? Още: Има ли смисъл да инсталирам Intel Rapid Storage Technology ?  

Най-важно ми е това за чипсета... Дали тези драйвери, които са вградени в windows 8 са по-добри от тези в драйвера за windows 7 ? 

Редактирано от Greak (преглед на промените)

драйвера за чипсета и видеокартата си ги дръпни от сайта на интел - там са най новите...

Rapid Storage Technology може да се настрои примерно ако на диска се появят лоши сектори да ти прати мейл...

какво си разочарован... всяка жаба да си знае гьола... то и аз мога да искам на 15 годишен комп да инстална win 8 (говоря принципно, щото за мен е боклук...) ама не става нали?

• Автор

какво си разочарован... всяка жаба да си знае гьола... то и аз мога да искам на 15 годишен комп да инстална win 8 (говоря принципно, щото за мен е боклук...) ама не става нали?

Да, но този компютър е достатъчно мощен за windows 8, даже и x64...

Според мен не си трови живота с Осмака.Аз като го пробвах бях силно разочарован.Имам Creative аудио карта и всеки път след рестарт нямам звук.И този долен бъг незнам дали са го оправили още.А и интерфейса пак са опитали да го направят на една друга... :)

Процесора ми има Qool'n'Quite инсталирам си драйвера и чао - Вашия хардуер няма такава поддръжка.Пълен боклук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.