Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся малък лаптоп или нетбук

Featured Replies

Здравейте,

Трябва ми малък лаптоп с разнообразно предназначение.За офис програми,за филми,за Autocad от време на време.Ще го ползвам и служебно.Търсих с мощен процесор и карта и намерих този http://ardes.bg/Netbook/ACER+AO756-1007CSS-49355

Най-ниската цена е 560 лв.Струва ли си?

Някой може ли да предложи друг?

С този процесор ме съмнява да се справиш с Аutocad-а.Виж и индексите и какво означават и попрочети и потърси още малко.Иначе предложения ще ти дадат колегите тук много!

Здравейте,

Трябва ми малък лаптоп с разнообразно предназначение.За офис програми,за филми,за Autocad от време на време.Ще го ползвам и служебно.Търсих с мощен процесор и карта и намерих този http://ardes.bg/Netbook/ACER+AO756-1007CSS-49355

Най-ниската цена е 560 лв.Струва ли си?

Някой може ли да предложи друг?

Ако може линковете да са по правилата!!!!

А сега, какъв е бюджета? Защото аз гледах вчера Lenovo ThinkPad Edge E220s (така се дават линкове) за 1189 лв. и ще е в пъти по-подходящ от този, който си посочил.

Макар и ума ми да не може да побере за какъв Аутокад можем да говорим на такива малки дисплеи...

• Автор

Ако може линковете да са по правилата!!!!

А сега, какъв е бюджета? Защото аз гледах вчера Lenovo ThinkPad Edge E220s (така се дават линкове) за 1189 лв. и ще е в пъти по-подходящ от този, който си посочил.

Макар и ума ми да не може да побере за какъв Аутокад можем да говорим на такива малки дисплеи...

Става на въпрос за ACER AO756-1007CSS, който на сайта на Ardes е 579/599лв,но го намерих и за 550 лв.Работата с CAD е когато съм на път и ми се наложи да направя корекция на чертеж.Не ми се дават много пари за лаптоп,който няма да ползвам всеки ден,а не пътувам с автомобил за да метна в него големия лаптоп.Определих си сума до 600 лв по финансови причини.Не съм много наясно с параметрите на компютрите и търся помощ.

Виж сега,

процесора на избраният от теб лаптоп е много слаб. тези 11,6 инча екран са доста малко, а да не говорим и че е гланцов, което при малко повече светлина ще си покаже "рогцата". Става като огледало и ще ти е трудно да виждаш какво се случва на екрана.

Разбирам, че бюджета е доста стеснен.

То и за това избора е толкова стеснен...

Ето моето предложение: HP 650 с Процесор Пентиум, което гоправи с 2 идеи по-добър от процесора в лаптопа избран от теб + 15 инчов екран. RAM-та обаче е малко малко - само 2 GB.

Като цяло това е най-ниската граница за лаптоп и на практика всичко тук може да се окачестви с думата "боклук". Моят съвет е да събереш повече парички, а ако не можеш, и при положение, че непременно ти трябва мобилна машина, то взимай каквото можеш и се примирявай с това, което може и което е.

Поздрави!

• Автор

Виж сега,

процесора на избраният от теб лаптоп е много слаб. тези 11,6 инча екран са доста малко, а да не говорим и че е гланцов, което при малко повече светлина ще си покаже "рогцата". Става като огледало и ще ти е трудно да виждаш какво се случва на екрана.

Разбирам, че бюджета е доста стеснен.

То и за това избора е толкова стеснен...

Ето моето предложение: HP 650 с Процесор Пентиум, което гоправи с 2 идеи по-добър от процесора в лаптопа избран от теб + 15 инчов екран. RAM-та обаче е малко малко - само 2 GB.

Като цяло това е най-ниската граница за лаптоп и на практика всичко тук може да се окачестви с думата "боклук". Моят съвет е да събереш повече парички, а ако не можеш, и при положение, че непременно ти трябва мобилна машина, то взимай каквото можеш и се примирявай с това, което може и което е.

Поздрави!

Търся малък 11-12 инчов,най-доброто като параметри и надеждност до 600 лв.

• 3 седмици по-късно...

Ето моето предложение: HP 650 с Процесор Пентиум, което гоправи с 2 идеи по-добър от процесора в лаптопа избран от теб

Защо му предлагаш процесор отживелица, като човека си е харесал нещо което излязло тази година януари месец и има двойно по малка консумация 17W и съответно няма и да грее толкова, а бързодействието е почти същото, да не кажа същото

cpuboss сравнение

в пассмарка

Celeron 1007U e 1446

Celeron B830 e 1622

Освен ако си посочил лаптоп с дург процесор, ако хората от сайта са сменили конфигурацията на лаптопа

а моя въпрос е няма ли да има и други лаптопи освен Acer с този процеор и естествено матови дисплеи. Според мен е срамно да сме средата на годината и само Acer да предлага въпросния процесор

Редактирано от sharga (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.