Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качествени отвертки

Featured Replies

Търся си качествени отвертки, понеже в обши линии каквото съм купил - останал съм разочарован. Изискванията са да не се ронят при прилагане на по-голяма сила за отвиване/развиване на винтче и дръжките им да са по-големи, за да бъдат по-удобни. Първото означава, че отвертките задължително трябва да са стоманизирани. Където съм се разходил из град Бургас - все боклуци. Може ли някой да препоръча нещо действително качествено, като цената не е без значение, което да върши работа по-дълго време и да не изяжда винтчетата - защото когато отвертката започва да се рони, то при опит за развиване на винтчета и техните нарези на главите се разяждат? Говорим за малки отвертки между 1,6 и 3мм - кръстачки и прави с основно предназначение - фина електроника.

Търся си качествени отвертки, понеже в обши линии каквото съм купил - останал съм разочарован. Изискванията са да не се ронят при прилагане на по-голяма сила за отвиване/развиване на винтче и дръжките им да са по-големи, за да бъдат по-удобни. Първото означава, че отвертките задължително трябва да са стоманизирани. Където съм се разходил из град Бургас - все боклуци. Може ли някой да препоръча нещо действително качествено, като цената не е без значение, което да върши работа по-дълго време и да не изяжда винтчетата - защото когато отвертката започва да се рони, то при опит за развиване на винтчета и техните нарези на главите се разяждат?

Говорим за малки отвертки между 1,6 и 3мм - кръстачки и прави с основно предназначение - фина електроника.

Виж ТОВА. и ТУК.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Виж ТОВА.

Това е чудесен инструмент, баща ми има същите от няколко месеца, за сега не са мръднали ! Има и BELZER, също много добри !

Виж ТОВА. и ТУК.

Бургас? От онлайн магазини не обичам да пазаря - бих предпочел да видя, преди да купя.

Бургас? От онлайн магазини не обичам да пазаря - бих предпочел да видя, преди да купя.

Живея доста далеч от Бургас. А и да ти кажа - ако искаш да си купиш нещо качествено, то си го купи онлайн.

Аз пазаря само онлайн и до сега издънки не съм имал. Сам си решаваш, разбира се.

Гугъла твърди следното: http://www.kirov.net/?cid=262&producer_id=287

;)

Тъпото е че на сайта не пише нищо за "микро" серията която явно ще ти е нужна

и още една идея: http://www.kammarton.com/instrumenti/rachni-instrumenti/otvertki

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Аз преди 2-3 години си закупих едни отвертки от Praktiker на Budget. Плоските са 1.0 мм, 1.2, 2.0,2.5,3.0,3.5,  а кръстатите са 1.5,2.0,2.5 и 3.0 мм. Метала,от който са направени е качествен,но връзката им с дръжката не толкова и най-малката ми плоска отверка превърта при по-голям натиск,тоест въртиш дръжката,но отверката не развива/завива.  Според мен трябва да разгледаш по тези магазини - Бриколаж,Практикер,Баумакс.

Да допълня и ти препоръчам японската фирма  "HOZAN". Почти 30 години съм с такива.Всичко за твоя бранш произвеждат и просто нямаш грижи. Единственият им недостатък, че са скъпички. Мисля че имаше представителен магазин в София, защото едно време от там съм си ги купувал. По Живково време беше!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз използвам професионални немски отвертки и клещи на Klauke.

Клещите струват около 25-30€, а 4 отвертки са към 40€.

По принцип това са електричарски инструменти, но имат и стандартни.

Да допълня и ти препоръчам японската фирма  "HOZAN". Почти 30 години съм с такива.Всичко за твоя бранш произвеждат и просто нямаш грижи. Единственият им недостатък, че са скъпички. Мисля че имаше представителен магазин в София, защото едно време от там съм си ги купувал. По Живково време беше!

HOZAN - наистина каквото ти душа иска!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.