Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,ако може едно бързо мнение този телевизор - http://www.samsung.com/bg/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LT22B300EW/EN-spec има ли цифров тунер? Тъй като трябва да го поръчам до час,тъй като има намаление 10%,обаче било до днеска и утре няма да важи.

Здравейте,ако може едно бързо мнение този телевизор - http://www.samsung.com/bg/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LT22B300EW/EN-spec има ли цифров тунер? Тъй като трябва да го поръчам до час,тъй като има намаление 10%,обаче било до днеска и утре няма да важи.

Има и е написано. Само е трябвало да го прочетете. Ето:

Система

• DTV приемане: DVB-T / C

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не е ли кофти с 1 хдми вход ? Орязано ми се струва тва тв.. едит: или тва е монитор с тунер

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

• Автор

Ами то повече от един не ми трябва :D . Та за тунера бях сигурен,че е цифров,обаче накрая не пишеше MPEG4 и затова се осъмних. Та да попитам някой знае ли дали ще е на промоция утре,тъй като ми се превидя някъде в каталога,че пишеше до днес?

Редактирано от ivelin91993 (преглед на промените)

Ами то повече от един не ми трябва :D . Та за тунера бях сигурен,че е цифров,обаче накрая не пишеше MPEG4 и затова се осъмних. Та да попитам някой знае ли дали ще е на промоция утре,тъй като ми се превидя някъде в каталога,че пишеше до днес?

Навярно има посочен телефон, но погледни колко е часът!Ако има някой на телефона, ще ти отговорят.

• Автор

Оп,извинете,забравил съм линка да добавя - http://www.emag.bg/monitor-tv-led-samsung-21-5-wide-tv-tuner-full-hd-hdmi-govoriteli-cheren-lt22b300ew-en-product ,но явно е било до вчера,вече не е валидна промоцията,но като характеристики ми харесва и сигурно ще го купя. Благодаря все пак. :)

Малък диагонал и с лош ъгъл на видимост демек става само за монитор. Разбирай за бюро и гледане от половин метър.

Колкото до тунера ако ползваш декодер от кабеларката или сателитния оператор такъв не ти трябва.

Има смисъл да даваш пари за такъв само ако ще купуваш антенка за да гледаш ефирна. 

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте отново,купих си въпросния монитор с TV тунер от техномаркет за 330лв. с клавиатура (тъй като имат някаква промоция 5% на всичко,иначе общо реално са 345лв.) ,обаче не мога да разбера как да му регулирам височината,някакси е насочен надолу към земята,а трябва да го вдигна малко нагоре,за да ми е удобно. Също така да попитам,на близу съм,махнах декодера,който ми дават и директно свързах кабела за телевизията към монитора,но проблема е,че си намира всички програми (както цифрови,така и аналогови),но ме свързва само към аналоговите,а към цифровите ми изписва "Кодиран канал". Да не би да трябва картата от декодера на близуто да влезе в монитора посредством CA модул? А и 20лв. за този модул много много не ми се дават. :D

Да не би да трябва картата от декодера на близуто да влезе в монитора посредством CA модул? А и 20лв. за този модул много много не ми се дават. :D

Анджък :) има ли слот тоя монитор ? и модула не е 20 кинта а е доста над бюджета ти :)

• Автор

Анджък :) има ли слот тоя монитор ? и модула не е 20 кинта а е доста над бюджета ти :)

Ехеее,да дам 70лв. за някво няма и 5 инча парче пластмаса...а и за 20лв. го гледах точно на близуто http://blizoo.bg/dtv.html отдолу в ляво. А относно регулирането на наклона,трябва със сила или да се развие и отвътре да се направи? Защото гледах на клипове,че хората са си ги наклонили както си искат,но не видях как го правят,ще гледам още.

Монитора си има 1 x CI слот  но и аз да съм няма да им дам тия пари при положение,че имам тунера им .

Ехеее,да дам 70лв. за някво няма и 5 инча парче пластмаса...а и за 20лв. го гледах точно на близуто http://blizoo.bg/dtv.html отдолу в ляво. А относно регулирането на наклона,трябва със сила или да се развие и отвътре да се направи? Защото гледах на клипове,че хората са си ги наклонили както си искат,но не видях как го правят,ще гледам още.

То един пръстен може да е хиляди лева , също и телефон и др . нищо че е малък :) това не е критерии :D

Със близу и тая оферта за 20 лева :) не знаеш с какви приключения ще се захванеш , първото , задължително преподписване на 18 месечен договор :shock11: второ - модула е под наем ;) ще трябва да го върнеш когато се откажеш :D  трето - 18 м трябва да ги търпя тия катили да се гъбаркат с мен и да играем на тото къде ще пуснат днес канала , кой ще спрат и тн.

ПП. И на тия не им вярвам - ето аз съм от печелившите :) никой не ме е търсил до сега :no-no:

http://forum.blizoo.bg/viewtopic.php?f=5&t=963

Rumen1964 съм там , понеже гадовете ми затриха три ника :) много съм любезен с тях :D

Публикувано изображение

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.