Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC-то се рестартира след преинсталация на Windows XP

Featured Replies

Преинсалирах си windows,добавих му service pack 2,сега не мога да си пусна игрите,когато ги пусна сам се рестартирва,какво може да се направи?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Може би трябва да преинсталираш отново ... и отново ... и отново ... :clap:

Шегувам се разбира се. Може би е от пакета на Виндовса или от SP2.

ENJOY

Махни SP2 и да видим какво ще стане с игрите :clap:

ако няма проблеми просто му сложи кръпките за Windows и това е cool.gif

Преинсалирах си windows,добавих му service pack 2,сега не мога да си пусна игрите,когато ги пусна сам се рестартирва,какво може да се направи?

<{POST_SNAPBACK}>

Опитай се да установиш причината за рестарт-а. Може да е недостатъчна RAM, може да е вирус, може да ти трябва още някой update. Направи Online-Update за да инсталираш и последните кръпки.

Не е възможно самият SP2 да е проблемен. По-скоро е харудерен проблем (прегряване на процесора, кофти RAM, захранването нещо и т.н.) или някой драйвер е проблемен.

Кажи каква ти е конфигурацията и какви драйвери инсталираш.

Преинсалирах си windows,добавих му service pack 2

<{POST_SNAPBACK}>

Защо не си инсталираш Виндовс+SP2 вместо да го добавяш ?

• Автор
Не е възможно самият SP2 да е проблемен. По-скоро е харудерен проблем (прегряване на процесора, кофти RAM, захранването нещо и т.н.) или някой драйвер е проблемен.

Кажи каква ти е конфигурацията и какви драйвери инсталираш.

<{POST_SNAPBACK}>

Конфигурация-bartun 2500+,512-RAM,RADEON9200,HDD-80 GB

<{POST_SNAPBACK}>

Изтрий драйверите на видео картата и ги качи наново. Като пуснеш някой филм рестартира ли се. Пробвай и пиши.

• Автор

Не се рестартирва,но картината е на обратно,с главите на долу,но това може да е от настройките на bs player

Не се рестартирва,но картината е на обратно,с главите на долу,но това може да е от настройките на bs player

<{POST_SNAPBACK}>

Сега пробвах филма на winamp и няма проблем,незнам защо на bs playera е така

• Автор
A Event Viewer разгледа ли си?

<{POST_SNAPBACK}>

Къде е това,аз съм на бълг.език

Start / Settings / ControlPanel / Administrative Tools - на български не знам къде е :eek:

• Автор

Намерих го,имам доста неща на които пише error,как да ги оправя

Ползвай google за да разбереш какво значат грешките.

• Автор

Нищо немога да разбера,пиша ти едната грешка-error-source-application Error,category-None,event-1000

момчета и аз имам същия проблем :) начи играя си играта ( например "CS" ) играя около 4-5 минути и ми забива компа стои около 10 секунди и повтаря постоянно последното извършено деиствие и звук в последните 1-2 секунди и се рестартирва компа! Същото е и с Fifa 2005 , NBA 2006 , Need For Speed - Most Wanted , Delta Force - Xtreme и т.н... преинсталнах си компа даже си смених видео картата щот си имах проблем със старата ( nVidiq GF5500 ) и си купих ASUS nVidiq GF6600 и спря да ми прави този проблем с игрите.............но след месец пак почна и просто незнам какво да правя.. :P

Пробвай без SP2! И в НИКАКЪВ случай не прави online update ot microsoft.com, защото може пак да се наложи да преинсталираш!

Успех! laugh.gif

Аз имах подобен проблем с NFS Most Wanted. отначало бях със SP1 и без никакви ъпдейти и играта вървеше без проблем. Но като му дадох ъпдейт на Windows-a играта вече не тръгваше. И затова сега съм само със SP1 и съм изключил ъпдейта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.