Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да свържа домейн от един сайт с хост от друг сайт?

Featured Replies

Домейан и хоста са закупени от различни фирми.

Superhosting и smshosting..

Как да ги свържа? Какви настройки трябва да въведа в домейн панела и хост панела за да ги свържа?

Редактирано от PorKi (преглед на промените)

Домейан и хоста са закупени от различни фирми.

Superhosting и smshosting..

Как да ги свържа? Какви настройки трябва да въведа в домейн панела и хост панела за да ги свържа?

Трябва да имате наличен DNS сървър, някой от провайдерите предлага ли ви подобна услуга?

• Автор

Трябва да имате наличен DNS сървър, някой от провайдерите предлага ли ви подобна услуга?

Ами аз направих следното влезнах в профила ми в superhosting от там влезнах в контролния панел на домейна и при NS1 и NS2

Написах NS3.SMSHOSTING.BG и NS4.SMSHOSTING.BG Понеже от smshosting ми дадоха тези нейм сървъри.

Но все още домейна не функционира? Ето го въпросния домейн freeforum-bg.com

Редактирано от PorKi (преглед на промените)

Ами аз направих следното влезнах в профила ми в superhosting от там влезнах в контролния панел на домейна и при NS1 и NS2

Написах NS3.SMSHOSTING.BG и NS4.SMSHOSTING.BG Понеже от smshosting ми дадоха тези нейм сървъри.

Трябва да изчакаш до 48 часа, за да влезат в сила промените. Там си пише всичко.

А имате ли с тях договорка да обслужват вашия домейн? Защото не е достатъчно в контролния панел на домейна да напишете две имена на сървъри, трябва да имате настроени тези хостове да обслужват домейна. А тези два хоста си нямат и идея от вашия домейн

• Автор

Трябва да изчакаш до 48 часа, за да влезат в сила промените. Там си пише всичко.

А да попитам нещо в контролния панел на хоста ще трябва ли да променям понеже стария домейн истича и купих този новият или ?

А имате ли с тях договорка да обслужват вашия домейн? Защото не е достатъчно в контролния панел на домейна да напишете две имена на сървъри, трябва да имате настроени тези хостове да обслужват домейна. А тези два хоста си нямат и идея от вашия домейн

Никакви договорки не съм правил и т.н?

А да попитам нещо в контролния панел на хоста ще трябва ли да променям понеже стария домейн истича и купих този новият или ?

Никакви договорки не съм правил и т.н?

Тогава или вие трябва да си пуснете DNS сървър или да си закупите услугата от някого

• Автор

Какво искаш да ми кажеш, че трябва да купувам нов хостинг ли ?

Какво искаш да ми кажеш, че трябва да купувам нов хостинг ли ?

Не, можете (ако знаете как и е възможно) да си пуснете DNS сървър и на текущия хост. Или да закупите услугата от някой доставчик

• Автор

Не, можете (ако знаете как и е възможно) да си пуснете DNS сървър и на текущия хост. Или да закупите услугата от някой доставчик

До сега говорих с smshosting за хоста и им обясних, че имам домейн от superhosting и понеже в момента използвам kodek-bg.info (но той истича скоро, за това и купих новия домейн) ми казаха, че трябвало да заменят главния домейн kodek-bg с freeforum-bg да им пиша на support емейла?

До сега говорих с smshosting за хоста и им обясних, че имам домейн от superhosting и понеже в момента използвам kodek-bg.info (но той истича скоро, за това и купих новия домейн) ми казаха, че трябвало да заменят главния домейн kodek-bg с freeforum-bg да им пиша на support емейла?

не знам какви са договорните ви отношения, проверете какви услуги те ви осигуряват

• Автор

Аз говорих и с двете компании, няма проблеми всичко оправих. Чакам само да се анстроят днс-тата, между 2-48 часа се чака

Аз говорих и с двете компании, няма проблеми всичко оправих. Чакам само да се анстроят днс-тата, между 2-48 часа се чака

ДОбре :) А чакането зависи от един специфичен параметър и обикновено е до три денонощия

А защо не си подновил стария домейн? Също така може да го прехвърлиш към друг домейн доставчик. Не е трябвало да вземаш нов домейн.

• Автор

стария домейн е с тъпо име .. и не ме кефи пък и е .info аз исках .com за това взех нов

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.