Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игри тип Tower Defense

Featured Replies

Бихте ли ми препоръчали игри от типа на Tower Defense и подобни, независимо графиката, изискванията, годината на производство (стара или нова игра), платена или безплатна, само да ми препоръчате такива игри. :)

Благодаря за бързия отговор, но аз имах предвид за игри, които се свалят на pc, а не flash игри. :)

• 3 седмици по-късно...

Ако все още си навит : WarCraft III: The Frozen Throne

За да играеш играта ти трябва: Гарена която можеш да вземеш от garena.com   та пускаш гарена+, даваш иконка лан и ти стартира роом.ехе после избираш България после влизаш в рпг роом 1,2,3(което ще е доста трудно) ако неможеш там пробвай в Европа. Та играта е на принципа на карти теглиш ТД карти от epicwar.com има МНОГО и съм сигурен че никога няма да изиграеш всички само дано разбираш английски инак нз... та после или хостваш мапа или пък може да влезеш в играта на някои друг зависи от теб за ТД в България няма много навитаци но пък пробвай си късмета ако ти е мерак. трябва ти версия 1.26 на играта а предполагам че ако я изтеглиш от замунда (да има я безплатно) трябва да внимаваш кой релииз теглиш,,, мисля че само един от тях работеше инак играта е стара от 2005 година мисля? та ако не е 1.26 (можеш да провериш като стартираш играта в долен десен ъгъл преди да си направил каквото и да е ти пише версията) си изтегли пач от Х (твоята версия) до 1.26      ПРИЯТНА ИГРА!

Играя WarCraft III от много години и всичко, което написа го знам и мога, но все пак благодаря за отговора.

Е тогава какво повече желаеш :eek: ? Мога да ти предложа старкрафт, но не съм много наясно как стават нещата там. Сещам се за още няколко, ако имаш интерес мога да ти дам линк. А, и също така. нека изиграем няколко ТД-та заедно (ако играеш в гарена) , аз също съм голям фен на жанра 

Редактирано от Valentin Lalev (преглед на промените)

Valentin Lalev - Прочети какво е Tower Defence. Игрите, които даваш, нямат нищо общо.. Ето няколко комерсиални Tower Defense :

Забелязваш ли как играча е принуден да строи всякакви трапове и да блокира предварително дефиниран път, за да опази кулата си. Къде го видя това в WC3/SC2 ? Там има само такива пригодени карти, но те като идея трябва да симулират истинското изживяване, което дават стандартните игри в този жанр.

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Valentin Lalev - Прочети какво е Tower Defence. Игрите, които даваш, нямат нищо общо.. Забелязваш ли как играча е принуден да строи всякакви трапове и да блокира предварително дефиниран път, за да опази кулата си. Къде го видя това в WC3/SC2 ? Там има само такива пригодени карти, но те като идея трябва да симулират истинското изживяване, което дават стандартните игри в този жанр.а 

а ти защо не прочетеш някаде кой са първите ТДта? Друг въпрос, кога изигра всички ТД мапове, че взе да коментираш, това че си играл някое слабо ТД не значи че всички са такива ? Каде го видях в уаркрафт? Ами в 90% от ТД маповете ти си просто уникален първо проучи, тогава поствай. Само да кажа в последното видео даже се споменава за Елемент ТД(Което идва от Warcraft) и се казва, че това ТД няма толкова кули колкото Елемент ТДто.... просто си проверявай информацията пич нз от каде ги вадиш тия тъпи изказвания просто.... нз дали си на 10 или на 70, но след като не си запознат с нещо или си премълчи, или просто кажи че не си запознат - точно както аз постъпих със старкрафт казаха ми, че имало ТД там но нищо повече незнам по въпроса и не споря - вземи пример.

това не са най-добрите примери, но трябва да се премиря с тях, други в утубе няма. 

http://www.youtube.com/watch?v=e3YXZoUorv0

http://www.youtube.com/watch?v=56IGUM-MReY

http://www.youtube.com/watch?v=Pa1bx3C_pgE

Ако желаеш мога да дам още примери, но смятам, че тези са достатъчни

Относно другото ми предложение, то е Orcs must die 2! http://www.youtube.com/watch?v=5RUQTh0DHAY   по-скоро трап отколкото кули , но щом си фен на ТД предполагам, че ще заобичаш играта   :D

Редактирано от Valentin Lalev (преглед на промените)

Има 'хляб' в това, което казваш. Като цяло WC3 не съм пускал от около 6-7 години, така че ако искаш смятай колко карти съм изиграл. А и като сложим, че не съм фен на "custom maps" мисля, че се оформи картината. С Element TD лично не съм запознат. Преди време бях гледал ревюта на такива карти. Не останах впечатлен. Споделих тук. Къде е проблема още не мога да видя, че си изхвърлил толкова много емоционален заряд. А за клиповете, последните два бяха Бета тогава и не съм им отделял почти никакво внимание. Щом си чул, че дори се споменава, че последната е по-зле от Element TD - вярвам ти О.о А заглавието, което ти си споменал, аз го слагам повече в графата "Dungeon Keeper/Defense", където спадат следните заглавия: http://www.youtube.com/watch?v=_ORJEUpcy90

Подредбата е от най-нови и още не излезли, до по-стари. Тези предложения ги бях пращал на този потребител преди, че тя темата е стара, но реших да ги сложа и тук, ако някой друг тръгне да търси.

Мда, идеята тук е, че не ти предлагам нещата на теб. ТДтата в Warcraft са много по-добри от преди 5 години да речем и според мен си остават най-играните. Warcraft просто предлага всичко което би могъл някога да поискаш, сега друг е въпросът, че някой не харесвал графиката ми сега т'ва си е личен избор, аз само давам предложение, защото на мен ми харесва. Разнообразието е толко голямо, че до утре да пиша пак няма да ми стигне времето да постна всеки ТД мап за Warcraft. Проблема питаш каде е? Правиш се на експерт пишеш глупости, даваш грешна информация - такива Баш майстори ме дразнят. Не си играл играта от 7 години ама нека пак да постнем няква глупост колкото да има, еми ок go for the win. Относно Оркс Мъст Дай казах че не е ТД но би му харесало (предположение)

Ако трябва да съм рационален - бих се съгласил с теб (въпреки, че има какво да се отбележи) и нека всеки си живее, и да се развива. Обаче не съм толкова рационален и затова ще си позволя следващите редове : Проблемът видях къде е още и преди. Идеята е, че е основан на прекалено субективни емоции и затова се чувствам задължен да не призная съществуването му като реален. За какво говоря. Ами нека разгледаме нещата в прогресия, за да се получи цялостния образ: Първо аз се опитвам да те "храня" (един вид) с концепцията "ходи чети за TD" и явно това директно афектира върху твоята личност, его, възприятия и от там нещата стават крайно непоправими. Ти се опитваш да поправиш тази 'несправедливост' към теб .. и успяваш. Честито, признах те затова и отбелязах, че не съм запознат с вариациите на твоето любимо заглавие (WC3). Обаче не смяташ ли, че аз продължавам да имам правото на лично мнение и да твърдя, че нещо не ми допада? Тук тази част ти убягва леко, като че ли. Или пък просто решавах, че вече силата е в теб и си способен да ми отнемеш това право. Но уви.. А моето лично мнение, може да не е основано на часове в WC3, както твоето, а на някакви клипове в YouTube за дадени карти, но нали това е същността на личното мнение. Не го наричаме универсално мнение, към което да се прилага определен стандарт. По своята фундаменталност WC3 не е TD. Оригинално не е замислена да е такава. В какво я превръщат допълнителните карти вече е друго. Може да има и такива, които превръщат играта в стил The Sims. Дали се класифицира обаче към този жанр, всеки сам си решава за себе си. После даваш определения като "експерт". Нали осъзнаваш, че това е просто личната ти перцепция, опитала се да ме вмести под тази категория в съзнанието ти. И същевременно неуспяла. Аз лично смятам, че не се правя на никакъв. Ако се правех на "експерт" - изобщо нямаше да пиша по този начин. Също не стоя зад някаква титла или нещо за да кажеш, че трябва да покривам определени стандарти. Някъде в профила ми пишеше само "потребител", което означава, че имам правото да давам каквито преценя лични изказвания. Вече кой ще ги взима несериозно и ще им вярва - негов си проблем. Кой ще ме възприема като "експерт" - отново негово си решение. Това са крайно субективни неща - аз нямам контрол над тях. Под "пишеш глупости" визираш личното ми мнение - за теб явно е глупост. Личи си че си фен на WC3 - защитаваш я един вид. За мен не е толкова глупост. А за това "даваш грешна информация" - ето тук вече е частта, където се съгласявам и заради която бях (почти) склонен да си премълча. Горе в "глупостите" ми се вижда едно очертаване от рода "всички WC3 TD карти съкс". Ти доказа, че това е некоректно изказване. А за това, че те дразнят определен стереотип хора, строго класифицирани от теб самия - че то си е твой проблем. Не е като да трябва някой да се съобразява с него. Но и ако тръгна да се съобразявам - излиза, че имаш високи стандарти в даването на мнение за нещо и искаш да го приложиш и при останалите. Лично смятам, че нямаш това право, но и в същото време на мен даже ми харесва това в някой. Похвално. Ако всеки път като сгреша (защото аз греша доста), имаше някой, който качествено да ме поправи и да се обоснове - щяхме да говорим за съвсем друга среда и динамика. И накрая, for god's sake, забележи какво е настоящото статукво тук. Влизат всякакви хора, кой по-запознат, кой изобщо си нямащ и на представа какво иска и реално търсят някакви заглавия. Аз се опитвам да им "пробутам" някакви не толкова известни, с цел да се задоволи интереса им. Избягвам супер разпространени заглавия като WC3 примерно, защото всеки ги знае и гледам да дам нещо 'алтер'. Това го правя за идеята, никой не ми плаща и не получавам нищо. Ако искаш ме съди, обаче резултата ще е нулев. Затова тръгнах да пиша и на първо време тук. Първо ми направи впечатление, че му даде нещо супер известно, след това го пита "к'во искаш повече". И да, сам се набутах в капана с обширния WC3, който може да играем цял живот с всичките му разновидности. Обаче някой хора просто ще искат нещо друго. Some men just want to watch the world burn O.o ~ end_of_the_line

Редактирано от An0n (преглед на промените)

На места не си ме разбрал. Оважам лично ти мнение просто е необосновано.Примерно ако беше казал, че графиката не ти харесва или нещо, но ти директно hateна Warcraft TD маповете, Относно "писането на глупости" пак се отнася за ето тези редове  "Забелязваш ли как играча е принуден да строи всякакви трапове и да блокира предварително дефиниран път, за да опази кулата си. Къде го видя това в WC3/SC2 ? Там има само такива пригодени карти, но те като идея трябва да симулират истинското изживяване, което дават стандартните игри в този жанр."  това според мен са чисти глупости. Фен съм на играта, но бих се съгласил със всичко което е добре аргументирано а не просто "ми съква щот така" или нещо от този род. Може би аз сбърках като едитнах поста и написах, че пишеш глупости(а преди това бях написал, че инфото е грешно), но просто много ме ядосаха гореспоменатите редове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.