Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Такаа..На един приятел му изгоря видео картата ии иска да си вземе хубава за г/д гейм (nfs:the run; nfs-most wanted 2012,serious sam 2)

Така де бюджета му е 150 лева.другите компоненти са такива

Pentium e5300

320GB SATA 2 WD Caviar green

Gigabyte GA31M es2c.

Искам да му помогна затова пускам темата

• Автор

Току що го питах и каза че има 2ГБ ДДР2 800МХц рам и мисли да взема още 2 затова картата за 150 иначе би я взел на 200 (така ми каза)

Току що го питах и каза че има 2ГБ ДДР2 800МХц рам и мисли да взема още 2 затова картата за 150 иначе би я взел на 200 (така ми каза)

Обща стойност - 192.04 лв. с ДДС

XECUTIONER тоя Сапфир е лош вариант. Да взима Асуса за които съм му дал линк. Излиза по-евтино като и двете са GD5 а Асуса даже е + 10MHz. :D

Редактирано от naruto (преглед на промените)

XECUTIONER тоя Сапфир е лош вариант. Да взима Асуса за които съм му дал линк. Излиза по-евтино като и двете са GD5 а Асуса даже е + 10MHz. :D

Аз съм с тази карта вече 1.5 години и нямам никакви проблеми! И се подкарват всички нови заглавия на medium to high изключвам разбирасе Crysis :D

Най-добрия вариант до 150 лв. е този които ти е дал No Pyro No Fun. Може да е с по-малко памет но е по-добрата карта.

пс. Старата памет нали е една плочка? Гледам че дъното е с два слота та е хубаво да погледне ако не е сигурен. 

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Каза че е голям фен на нфстата и се чудел дали НФС Тхе Рън ще тръгне ли гладко на това видео цпу-то и рама

да 1 плочка

Но обема на паметта е по-малък? ?? Няма ли да му попречи за някоя игра

На каква резолюция е монитора на аверчето Ви? 1920x1080,1600x900,1400x900,1280x1024,1366x766? За игрите по горе при по малки резолюции би трябвало да няма проблем с паметта.

Редактирано от ФенОмеН (преглед на промените)

Sapphire ATI Radeon HD7770 GHz Edition, 1024MB, GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E  за 182лв. с безплатна доставка с останалите 20-тина лева ,спокойно можете да закупите рам втора употреба!

Ако ви идва много над бюджета можете да минете и с по-слаба карта като MSI AMD Radeon R7750 OC  , 1024MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, PCI-E, V2

За цената си е добре , но 7750 и 7770 ,са  по-производителни!

ок..А какво може да направи с процесора, има ли нещо евтино пък сокет 775

От тази система един клок на процесора , за да не спъва видео картите и направо да почва да събира парички за нова платформа!

Захранването какво е?

Захранването е боклук!

Според мен ще е по добре ако може да отпусне малко кесията и да вземе това захранване и видео карта ,общата цена е 250лв. с безплатна доставка! След време ще има една добра основа да награжда!

Един 750К , дъно ФМ2 и 4Гб рам струват преблизително 300-320 според дъното което ще изберете!

Sapphire ATI Radeon HD7770 GHz Edition, 1024MB, GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E

Cooler Master GX Lite Black, 500W

• Автор

Ами човека каза 200-220 най-много (за захранване и видео)
После наистина щял да оправя платформата..

Това бива ли пита https://www.emag.bg/wishlist/

Редактирано от Nasko Ivanov (преглед на промените)

Ами човека каза 200-220 най-много (за захранване и видео)

После наистина щял да оправя платформата..

Това бива ли пита https://www.emag.bg/wishlist/

В линка няма нищо!

Е щом тези 250лв. са много над бюджета тогава да взима тези:

MSI AMD Radeon R7750 OC, 1024MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, PCI-E, V2

Cooler Master GX Lite Black, 500W

Обща цена 228лв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.